Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk | Yeni Bir Etkinlik

Demek bahsettiğin etkinlik buydu, güzel düşünmüşsün. Konusunu açtığın zaman aklıma gelen olursa öneririm ben de ortağım. :A @Dosi
Fikirleri buradan diyebilirsin ama tabi ilk konudada olur. Ben ilk konuda ya 3 yada 5 jenerikle açılışı yaparım. Sizlerde önerdikçe devam ederiz.
Ayrıntı burada ? :A @MasacRE @turkuazz
"Çarşamba ilk konuyu açarım. 3 veya 5 jenerik ile başlangıç yaparız. Ben anket ekliyecem ama bu öyle en iyiyi seçme adına değil, süresiz bir anket olacak. Yazdan sonra duruma göre hangi dizileri etkinliğe alacağımla ilgili bir fikir oluşturur :) Haftada 2 konu falan açarız Mayıs boyunca. En Favori Güzel yarışmamız bitince haftafa 3 konuda olabilir :)"
Kısacası eski dizi jeneriklerinin konusunu acacağım. Durgun olan foruma bir nevi hareketlilik gelmesi adına ve ilgi duyanlar için. Yazdan sonrada En Özlenilen Dizi etkinliği başlayacak, En Favori Güzel gibi sececeğimiz. Şimdi anladınmı? :A

bazı jenerikli dizileri biliyorum ama biraz daha bakıp onlarıda yazabilirim :D
Acelemiz yok, yarışma olarak yazdan sonra olacağı için En Güzel Favori gibi listeyi hızlıca yapmama gerek yok. Aslında kendim direk liste falan yaparım ama hep birlikte oluşturmak daha iyi. Sizlerinde fikirleri önemli bu konuda. Bayrama kadar aklımıza gelenlerin konusunu açıp yorumlaşırız. Maksat eski zamanlara yolculuk ve ozamanki diziler hakkında bilgi edinmek :D

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Acelemiz yok, yarışma olarak yazdan sonra olacağı için En Güzel Favori gibi listeyi hızlıca yapmama gerek yok. Aslında kendim direk liste falan yaparım ama hep birlikte oluşturmak daha iyi. Sizlerinde fikirleri önemli bu konuda. Bayrama kadar aklımıza gelenlerin konusunu açıp yorumlaşırız. Maksat eski zamanlara yolculuk ve ozamanki diziler hakkında bilgi edinmek :D
iyi planlanmış bir etkinlik çok başarılı dizi jenerikleri bulunuyor biraz biraz ekleyip sıralamayı yapabiliriz :D

• Harika
Reactions: Dosi
iyi planlanmış bir etkinlik çok başarılı dizi jenerikleri bulunuyor biraz biraz ekleyip sıralamayı yapabiliriz :D
Senin gibi bir kaç kişide beğendiğini belirtti. Ben kendkm bile heyecanlandım bu etkinlik için :A Eskilerde bilmediğimiz kaç diziyi öğreneceğiz bakalım. Yada izlemiş olupta oyuncu isimleri görünce "aa bu da mı oynuyordu" diyeceğimiz cok jenerik olacaktır muhakkak.

• Beğendim
Senin gibi bir kaç kişide beğendiğini belirtti. Ben kendkm bile heyecanlandım bu etkinlik için :A Eskilerde bilmediğimiz kaç diziyi öğreneceğiz bakalım. Yada izlemiş olupta oyuncu isimleri görünce "aa bu da mı oynuyordu" diyeceğimiz cok jenerik olacaktır muhakkak.
bazılarını hala bakıyorum. bazıları çok daha iyi şimdiki dizilerin doğallığı onları yakalayamıyor,1 saat yada 90 dk. sürüyor o açıdan şimdiki dizlerin yaptıkları kadar saçmalamıyorlar.şimdiki dizilerde bölüm başı 2,5 saat sürüyor her hafta bu kadar fazla oynayan dizi başarılı dahi bulunsada doğallığını yüzde 85i koruyamıyor.o açıdan bazı eski dizilerin günümüz dizilerinin oranla çok daha başarılılar :D

• Beğendim
bazılarını hala bakıyorum. bazıları çok daha iyi şimdiki dizilerin doğallığı onları yakalayamıyor,1 saat yada 90 dk. sürüyor o açıdan şimdiki dizlerin yaptıkları kadar saçmalamıyorlar.şimdiki dizilerde bölüm başı 2,5 saat sürüyor her hafta bu kadar fazla oynayan dizi başarılı dahi bulunsada doğallığını yüzde 85i koruyamıyor.o açıdan bazı eski dizilerin günümüz dizilerinin oranla çok daha başarılılar :D
Kesinlikle, dizi sürelerinin uzunluğundan dolayı bir çok diziyi bıraktım. Geçen sene haftanın 5 günü 10 civarı dizi takip ederken şimdi sadece 2 düzeni 2 de arada baktığım oluyor. Yazları gece dizi izlemeyi severim ama yeni sesonda yine Tv'yi pek izlemem gibi.

• Beğendim
Kesinlikle, dizi sürelerinin uzunluğundan dolayı bir çok diziyi bıraktım. Geçen sene haftanın 5 günü 10 civarı dizi takip ederken şimdi sadece 2 düzeni 2 de arada baktığım oluyor. Yazları gece dizi izlemeyi severim ama yeni sesonda yine Tv'yi pek izlemem gibi.
haklısın.o açıdan fazla dizi takip edilmiyor yada takip edilse dahi çok zor.sezon başında bazı dizileri takip yapmayı planlıyordum ama sonradan bıraktım.şu an izlediğim dizileri dahi zor yetiştiriyorum bazı haftalar :A

• Güldürdün
haklısın.o açıdan fazla dizi takip edilmiyor yada takip edilse dahi çok zor.sezon başında bazı dizileri takip yapmayı planlıyordum ama sonradan bıraktım.şu an izlediğim dizileri dahi zor yetiştiriyorum bazı haftalar :A
Sen hangilerini izliyorsun?
Ben Halka ve Söz'ü gününde izliyorum. Çarpışma ve Bizim Hikaye bazen Tv'de bazende sadece önemli sahnelere bakıyorum. Bizim Hikaye'yi bir ara bırakmıştım :A Şuan final olacak diye izliyorum.

• Beğendim
Sen hangilerini izliyorsun?
Ben Halka ve Söz'ü gününde izliyorum. Çarpışma ve Bizim Hikaye bazen Tv'de bazende sadece önemli sahnelere bakıyorum. Bizim Hikaye'yi bir ara bırakmıştım :A Şuan final olacak diye izliyorum.
çukur: internetten bakıyorum ama tadı kalmadı dizinin.
halka: senin sayende başladım.tv den bakıyorum.
kuzgun: son 2 bölümü bakamadım.
bizim hikaye: bazen tv den bazen internetten bakıyorum.
zalim istanbul: iyi dizi aslında ama arada bakıyorum.
çarpışma: bazen tv bazen internetten bakıyorum.

• Beğendim
çukur: internetten bakıyorum ama tadı kalmadı dizinin.
halka: senin sayende başladım.tv den bakıyorum.
kuzgun: son 2 bölümü bakamadım.
bizim hikaye: bazen tv den bazen internetten bakıyorum.
zalim istanbul: iyi dizi aslında ama arada bakıyorum.
çarpışma: bazen tv bazen internetten bakıyorum.
aa bukadarcıkmı? :A Ben daha fazla izliyorsun sandım.
Senin izlediklerinden çoğu yeni sezonda devam edecek. benimki Halka belirsiz, diğerleri bitiyor :A

• Güldürdün
Tez vakitte hayata geçmesine sevindim:X Asıl merakla beklenilecek olan diğer etkinlik :A @Dosi onu ne zaman duyrucan:A

• Harika
Beynim yandı (b) Melekler Adası'nı diyorsan bu o zaten? :A kafam durdu biran :F
Googleden benim yorumu bulmuştun ya hani? O etkinliği diyorum. Onu da yapıcam demedin mi? Durum güncellemende onu da yapıcaksın sanmiştim:F

İki gün takıldın benle hemen alzhemer başlgancı gösterdin:A

• Güldürdün