Senin yanında bende kendimi yaşlı hissetmeye başladımEn güzel yaşlarHep o yaşlarda kalsaydık diyeceksin ilerde evladım
O zorluk değil sadece ayagına dolanan taş. Uzağa fırlatmak zor değil
![]()
Senin yanında bende kendimi yaşlı hissetmeye başladımEn güzel yaşlarHep o yaşlarda kalsaydık diyeceksin ilerde evladım
O zorluk değil sadece ayagına dolanan taş. Uzağa fırlatmak zor değil
![]()
Artık sayamazdımSenin yanında bende kendimi yaşlı hissetmeye başladımen güzel yaşlardayız bizde. 45'ten sonra yaşlanmaya başladık moduna girelim, tabi eğer sen o yaşı çoktan geçmediysen
![]()
Ee tabi, bir yerden sonra insan kabullenemiyor yaşlanmayı ve kendini okadar şartlandıriyorki olmadığı bir yaşta sanıyorArtık sayamazdımGoogleye soruyorum gerçek yaşımı
![]()
Sen cevrene bakma :Ee tabi, bir yerden sonra insan kabullenemiyor yaşlanmayı ve kendini okadar şartlandıriyorki olmadığı bir yaşta sanıyorkendimden değil, çevremdekilerden dolayı biliyorum
![]()
Tecrübe edinmem için lazım oluyor beSen cevrene bakma :![]()
Temmuz gibi olur. Ramazan bayramı erken malasefTecrübe edinmem için lazım oluyor be
Nisan ayınıda bitirdik, zaman ne çabuk geçiyor
Sen nezaman kayiplara karısacaktın? Haziran? Etkinliğimiz Ağustos sonu başlayacak, yani en öznelinen diziyi seçmek
Dönüş nezaman? Aylar koyma araya, bu etkinliğin ilhamı sensin neticedeTemmuz gibi olur. Ramazan bayramı erken malasef![]()
Yine aralık filan olur heraldeDönüş nezaman? Aylar koyma araya, bu etkinliğin ilhamı sensin neticede![]()
Konu başı 5 jenerik tanıtma çarşamba başlayacak, haftada 2 kere Mayıs ayı boyunca.Yine aralık filan olur heraldeEtkinlik ne zaman başlıyor asıl
Temmuza kadar başlar heralde?
Ben gidene kadar öne cıkanlar arasındaki adaylarımı secerim o zamanKonu başı 5 jenerik tanıtma çarşamba başlayacak, haftada 2 kere Mayıs ayı boyunca.
Ağustos sonu başlayacak En Özlenilen Dizi seçme etkinliği![]()
Ay öyle olurmu ki?Ben gidene kadar öne cıkanlar arasındaki adaylarımı secerim o zamanSayarsın oyumu dimi
![]()
Seni vekil olarak atıyırumAy öyle olurmu ki?
Ozaman diyelimki finalde seninkilerden finale çıkan oldu, senle ayrı fikirde değilsek ben oylamam eşitlenir. Aynı fikirdeysek duruma bakarım![]()
Bu durumu bir düşüneyim, ben bir b planı yaparım ve milletin ağzına laf vermeden haledecem bu durumuSeni vekil olarak atıyırum+1 olarak ekleyeceksin yani
![]()
Kendi oyunu feda etmene gerek yokBu durumu bir düşüneyim, ben bir b planı yaparım ve milletin ağzına laf vermeden haledecem bu durumuSen gitmeden bana özelden favorilerini yazarsın, bende ona göre birşeyler ayarlarım
Kendi oyumu sana feda edecem
inşallah 1-2 oyla belirlenen durumlar olmaz
![]()
Daha önce yapıldımı bu hiç?Kendi oyunu feda etmene gerek yokBen foruma gelip oy kullanmiş gibi +1 olarak sayıcaksın
Zor olmasa gerek
![]()
Tamam bu çözüm sürecini ince eleyelimDaha önce yapıldımı bu hiç?bu benim 5. sunuculuk deneyimim olacak (4 tanesi kendi etkinliğim) Sicilimi yakar bu durum
kara listeye girmeye sebep bir durum
Biz bunu zamanı gelince detaylı özelden konuşalım. Milletin ağzına laf vermeyeyim
Adaletli bir şekilde haledeyim meseleyi ?
aha! aklıma bir fikir geldi, herkesi memnun edecek bir çözüm![]()
Vaktimiz bol, ramazanda bir gün sahuru beklerken çözeriz meselemiziTamam bu çözüm sürecini ince eleyelim![]()
Oruc tutmayan sahur yapamaz mıVaktimiz bol, ramazanda bir gün sahuru beklerken çözeriz meselemizi(ben sahuru beklerken diyeyim) sonuçta herkes oruç tutmuyor
![]()
HayırOruc tutmayan sahur yapamaz mı![]()
KArnım actır belkiHayırOruç tutmayan başka sebeplerden geç uyuyabilir, oruç tutana eşlik edebilir
![]()