Zey TV Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk - 4. Bölüm

Hangi dizileri özlediniz?/ Hangi diziler ilginizi çekti?

• Kullanılan toplam oy
    24
İlk defa bu kadar diziye oy kullanacağım. Özellikle Koçum Benim’i çok özlüyorum tekrarlarını her haftasonu sabah verirlerdi şimdi pek TV yüzü görmediğim için bilmiyorum ne alemde. :(

Koçum Benim
Suskunlar
Aşk-ı Memnu

Jeneriği için:
Uçurum
Biraz şampiyonlar ligi gibi oldu :A Gündüz bir anda açayım dedim ve aklıma ilk gelen izlediğim ve beğendiğim dizileri ekledim. Hepsini severek izlemiştim. Kavak Yellerinde Sarp Apak'ı beğeniyordum :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Biraz şampiyonlar ligi gibi oldu :A Gündüz bir anda açayım dedim ve aklıma ilk gelen izlediğim ve beğendiğim dizileri ekledim. Hepsini severek izlemiştim. Kavak Yellerinde Sarp Apak'ı beğeniyordum :A
Kavak Yelleri de iyidir jeneriği falan ama oylamanın suyunu çıkarmak istemedim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
ne istediğimi sizin gibi ortalık yerde söylemem edepsiz değilim sizin gibi :A
bir kere bile edepsizliğimi görmedin, atma iftira. Yoldan çıkmışlar sizi. @serhatt ile tam tencere kapaksınız :A . mutluluklar size ve diğer herkesten uzak durun. Hadi bakalım yandan yandan gidin 😉

bir kere bile edepsizliğimi görmedin, atma iftira. Yoldan çıkmışlar sizi. @serhatt ile tam tencere kapaksınız :A . mutluluklar size ve diğer herkesten uzak durun. Hadi bakalım yandan yandan gidin 😉
ay ben senin içini bilirim be kimden saklıyon :A neyse semra anneannemi salıyorum konuya senin de @serhatt ın da hakkıından gelir :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt