Suskunlar'ı sevdiysen, Uçurum'uda seversin. Jeneriğini izle ve ilk bölüme şans ver benceYaprak Dökümü yüzünden Çarşamba'lardan nefret ederdim.Uçurum diye bir dizi olduğunu ilk defa dün öğrendim.
Diğerleri zaten efsane.![]()
Yaprak Dökümü efsaneydi
Suskunlar'ı sevdiysen, Uçurum'uda seversin. Jeneriğini izle ve ilk bölüme şans ver benceYaprak Dökümü yüzünden Çarşamba'lardan nefret ederdim.Uçurum diye bir dizi olduğunu ilk defa dün öğrendim.
Diğerleri zaten efsane.![]()
Tamamdir, sonraki benim açacağım bölüme eklerim. Sherlock belki 5. bölümü açar, bende 6. bölüme eklerimArka Sıradakiler ileride olacaktır umarım jeneriğini ezbere bildiğim sayılı dizilerden. Baktım 2007-2011 yılları arasında yayınlanmış.@Dosi
Sen izledin mi peki bu diziyiTamamdir, sonraki benim açacağım bölüme eklerim. Sherlock belki 5. bölümü açar, bende 6. bölüme eklerim
Bu gidişle 5. bölümde bana kalabilir belki![]()
Hayır çünkü bizde o kanal yoktuSen izledin mi peki bu diziyi![]()
Çok şey kaybetmişsin... Nasıl yoktu ya şu an var mı peki.Hayır çünkü bizde o kanal yoktu![]()
var gibi gibiÇok şey kaybetmişsin... Nasıl yoktu ya şu an var mı peki.![]()
Hayır her türlü KY üstte bu oylamada. Ben bu tip oylamalarada 1-2 oy kullanırım yoksa oylamanın anlamı kalmaz bu kez 1 hakkımı kullanacağımburadada olayı yanlış anlamışsın, biz sevdiğimiz, özlediğimiz dizileri oyluyoruz. Madem çok iyi diziydi diyorsun oylamalıydın. İzlemediğimiz bir dizi varsa ve jeneriği ilgimizi çekmişse, onada oy kullanabiliyoruz istersek
oy değiştirme hakkın var eğerki oylayacaksan![]()
Uçurum’u görünce unutmuşum yineSuskunlar ve Uçurum 2010 sonrası olmasına rağmen seninle o sohbetten dolayı ekledik ve sen konuya harikanı atmadın 😱 Aaa geçen unutma demiştim ?