Maskeli Fedai
Favori Üye
GÜLDÜM..niye şaşıracaksın, benim gibi kültürlü kaliteli elit bir insan, öyle saçmalıklar silsilesi bir diziyi izler mi sence![]()
GÜLDÜM..niye şaşıracaksın, benim gibi kültürlü kaliteli elit bir insan, öyle saçmalıklar silsilesi bir diziyi izler mi sence![]()
Ağlanacak haline gül sen ancak!GÜLDÜM..
KesAğlanacak haline gül sen ancak!
97 bölüm çizgifilm izleyen biri mi diyor bana bunuKesKurtlar Vadisi gibi bir diziye (İlk versiyonu (1-97) Pusu icin bir sey demiyorum
) bir diziye saçmalık diyen insan gidip çizgi film izlesin..
Googleden vur başka sitelerde olabiliyor. Yada ATV sayfasında arşiv kısmı vardır belki? Bu diziden mahrum kalmaBeyaz Gelincik'i izledim ya baştan sonaŞöhret youtubeda yok olsa izlemeye niyet etmiştim bi ara
![]()
var çeşitli sitelerde ama en iyisi youtubeGoogleden vur başka sitelerde olabiliyor. Yada ATV sayfasında arşiv kısmı vardır belki? Bu diziden mahrum kalma![]()
Orası öyle ama bazen güzel şeyler için düzen bozmak gerekirvar çeşitli sitelerde ama en iyisi youtube![]()
Sanat düşmanı..97 bölüm çizgifilm izleyen biri mi diyor bana bunu![]()
şarj çabuk dolunmuşSakinleşip durulunca yorumunu yazarsın KONUYA![]()
100 olmasını beklemedimkişarj çabuk dolunmuş![]()
Düğün şarkıcısını izlemiştim ama tanıtımları haricince aklımda kalan birşey yok. Umut Kurt dizideki ismi Bayram'dı galiba, onun oyunculuğunu beğeniyorum. Eğlenceli bir karakter olduğu kalmış aklımda. Oya Okar'da öncesinde Şöhret dizisinde oynuyordu. Oradan biliyorumAvrupa Yakası: dizi komedi tarzında çok başarılı oyunculuklarda çok başarılı
Deli Yürek: mafya dizi tarzında osman sınavın başarılı dizilerinden.aslında mafya dışında da dostluğun insanlığın nasıl yapıldığının yansımaları.
Çalıkuşu: dizinin jenerik çok başarılı.hikaye kısmı çok muazzam.
Düğün Şarkıcısı: çok doğal bir dizi.diyaloglar bambaşka boyutta,oyunculuklarda başarılı.
Aşk Oyunu: çok doğal diziydi.samimi oyuncularla dizinin işleyişi iyidi.bu tarz dizi günümüzde yok.
Sadece Avrupa Yakası'na oy verdim.
Beğenimi verirsen samimiyetine inanırımSadece Avrupa Yakası'na oy verdim.Eline sağlık.
![]()
@ozgur2113 seni burayada alalimda etiket listemizede giriş yapmış olTanıtımdan bu yana beğeni, anket oylaması veya yorumu ile konuya göz atanları etiket listesine aldım.
Faji'de eklenmiştir.
etiket listesi :
@dreamy @ozmoturk @soo @serhatt @MasacRE @MEnes @Sherlock @Dosi @Doğu @S.G.A.T. @Billy Kane @Maskeli Fedai @Aserat @Yiğitt @eskici @12.Adam @alperuz @Forumdash @vadikızı @ömer karataş @xBUGRAx @mesmeso61 @batuhankaralar @RüzgarGülü @xemrexxx @kerem @turkuazz @denizz19 @DarkLegenD @pompy @umuttanyel @FaJi ve herkes