En başada koydum özellikle ve dikkatli bakarsan farklı yorumla detay kattığım tek dizi olduKurtlar Vadisi'ni paylaşarak can evimden vurdun @Dosi hanım..
En başada koydum özellikle ve dikkatli bakarsan farklı yorumla detay kattığım tek dizi olduKurtlar Vadisi'ni paylaşarak can evimden vurdun @Dosi hanım..
Neyi hazırlıyorsun?aslında haklısın unutmuşum şimdi hazırlıyorum![]()
aaa bende konuya tek jenerik ekledin sanıyordum kafa karmaşıkNeyi hazırlıyorsun?Paylaştık bitti
kepenk kapatıldı
![]()
Kafan harbi karışıkaaa bende konuya tek jenerik ekledin sanıyordum kafa karmaşıko zaman niye diyorsun
![]()
konuya detaylı bakınca anladım aslındaKafan harbi karışık
Yahu diyorumki sen zamanında bana detayları getirseydin bende şimdi detay için vakit harcamazdım. Şarjım 50 iken 14e indi şu 10 diziyi araştırıken![]()
Bu 3. bölüm, hiç mi dikkat etmedin öncekilere?konuya detaylı bakınca anladım aslındapaylaştığın dizileri daha sonra bilgilerini yazıyorsun sandım bi an ama anladım haklısın iki dizinin bilgilerini paylaşmalıydım ama unutmuşuım
![]()
şimdi önce önerileri yazıyorduk sonra sanırım sen anketli paylaşıyordun ama bakınca kafam karışmış bende şimdi anladım.yarışma değil biliyorum ama bilgi detaylarında kafam karışmışBu 3. bölüm, hiç mi dikkat etmedin öncekilere?
Tek jenerik etkinlik oylamasında olacak. Bu bambaşka bir konsept. Yarışma değil bu
ilk konu tanıtma konusuydu, mayıs ayi ve yaz sonu olunacak süreci açıklamiştım. Bence sen git yeni etkinlik diye belirttiğim konuyi oku. Ben öneri pek istemedim bukez. Liste falan oluşturmadım. Konuyu ayarlarken aklıma hangi diziler gelirse ayarlıyorum ama sen S.G.A.T. ve soo önerilerde bulundunuz. Bu 3 bölümde benim ve sizlerin düşündüğü dizileri karışik açtım.şimdi önce önerileri yazıyorduk sonra sanırım sen anketli paylaşıyordun ama bakınca kafam karışmış bende şimdi anladım.yarışma değil biliyorum ama bilgi detaylarında kafam karışmış![]()
anladım önceki mesajın kısmında sen yazınca detaylıca anladımilk konu tanıtma konusuydu, mayıs ayi ve yaz sonu olunacak süreci açıklamiştım. Bence sen git yeni etkinlik diye belirttiğim konuyi oku. Ben öneri pek istemedim bukez. Liste falan oluşturmadım. Konuyu ayarlarken aklıma hangi diziler gelirse ayarlıyorum ama sen S.G.A.T. ve soo önerilerde bulundunuz. Bu 3 bölümde benim ve sizlerin düşündüğü dizileri karışik açtım.
Artık anlamışsındır umarım![]()
ya dur birşey yazmayacananladım önceki mesajın kısmında sen yazınca detaylıca anladımşimdi, oylamış bulunduğum dizilerin hakkında detaylıca yazayım mesaj kutusuna
![]()
bu kez sen anlamadın sanırım 5 diziyi oyladım ya o dizilerin hakkında konuya yorum yazacağım diyorumya dur birşey yazmayacan![]()
Mesaj Kutusu dedin!!bu kez sen anlamadın sanırım 5 diziyi oyladım ya o dizilerin hakkında konuya yorum yazacağım diyorum![]()
haklısın bende biraz konuşmayayım aslında daha iyi saçmalamışımMesaj Kutusu dedin!!
benim sarj 4 kaldı. Sonra gelirim![]()
Sakinleşip durulunca yorumunu yazarsın KONUYAhaklısın bende biraz konuşmayayım aslında daha iyi saçmalamışım![]()
Beyaz Gelincik'i şiddetle öneriyorum. Konusu falan çok güzeldi. Şöhret diziside senin gibi entrikayı seven biri için iyi bir diziAvrupa Yakasının jeneriği gibi bir jenerik daha gelmedi, efsanedir
Ferhunde Hanım ve Kızlarını trt arşiv yüklemeye bşlamış, izliyorum çok hoş bi dizi
Beyaz Gelincik ve Ruhsar'da ilgimi çeken dizilerdir.
Beyaz Gelincik'i izledim ya baştan sonaBeyaz Gelincik'i şiddetle öneriyorum. Konusu falan çok güzeldi. Şöhret diziside senin gibi entrikayı seven biri için iyi bir dizi![]()
Kurtlar Vadisi izlememen şaşırtmadıAvrupa Yakasının jeneriği gibi bir jenerik daha gelmedi, efsanedir
Ferhunde Hanım ve Kızlarını trt arşiv yüklemeye bşlamış, izliyorum çok hoş bi dizi
Beyaz Gelincik ve Ruhsar'da ilgimi çeken dizilerdir.
niye şaşıracaksın, benim gibi kültürlü kaliteli elit bir insan, öyle saçmalıklar silsilesi bir diziyi izler mi senceKurtlar Vadisi izlememen şaşırtmadı![]()