Onu izledim ama konuya o kadar çok dizi ekleyince o anda unutuluyorKuzgun mesela daha geçen sene bitti izlememişmiydin onu?
Onu izledim ama konuya o kadar çok dizi ekleyince o anda unutuluyorKuzgun mesela daha geçen sene bitti izlememişmiydin onu?
Liste için teşekkürler bu arada Şu enler biraz durulsun, burayla ilgileneceğim 🤗Onu izledim ama konuya o kadar çok dizi ekleyince onan unutuluyor
Rica ederim. Bende şartlara uymayan yapımları mesajdan editleyip çıkaracağım öbür kalanlarda uygun dizileri bırakacağım 🤗🤗Liste için teşekkürler bu arada Şu enler biraz durulsun, burayla ilgileneceğim 🤗
Tanıtımlarda yıllarına deyinip oyuncularında yazacağım geçen sezon gibi. Ozaman da az çok anlariz.Rica ederim. Bende şartlara uymayan yapımları mesajdan editleyip çıkaracağım öbür kalanlarda uygun dizileri bırakacağım 🤗🤗
Çoğu dizi o şartlara uygunmuş 2-3 dizi kılpayıyla uyum sağlamıyor onlarıda çıkardım.kalan diziler şartları sağlıyorTanıtımlarda yıllarına deyinip oyuncularında yazacağım geçen sezon gibi. Ozaman da az çok anlariz.
Sonra bir kaç bölüm yayınladıktan sonra yazın evdeysem En Özlenilen diziyi baslatiriz. Değilsen yaz sonrasina kalır😊
LEYLA İLE MECNUN, EZEL...
Ekli dosyayı görüntüle 80707
Ekli dosyayı görüntüle 80708
Ekli dosyayı görüntüle 80710
Ekli dosyayı görüntüle 80711
Ekli dosyayı görüntüle 80712
Aklıme gelenler ve araştırdıklarım canım @Dosi
Yıl aralığına özen gösterdim.
İkisini de ben yüklemiştim. Bu kadar izleneceğini bilmiyordum.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki
Aşk ve Ceza
Aramızda Kalsın
Fatmagülün Suçu Ne
İntikam
Merhamet
Paramparça
O Hayat Benim
Şimdilik aklıma gelenler.
Ekli dosyayı görüntüle 80751
Gönülçelen
Ekli dosyayı görüntüle 80752
Türkan
Ekli dosyayı görüntüle 80753
Ekli dosyayı görüntüle 80754
Ekli dosyayı görüntüle 80755
Türk Malı
Ekli dosyayı görüntüle 80756
Ekli dosyayı görüntüle 80757
Küçük Sırlar
Ekli dosyayı görüntüle 80760
Ekli dosyayı görüntüle 80761
Ekli dosyayı görüntüle 80762
Senin için biraz daha ders çalıştım Zeynepcim.
Adını Feriha Koydum
Pis Yedili
Tatlı Küçük Yalancılar
Medcezir
Kurt Seyit ve Şura
Umutsuz Ev Kadınları
Analar ve Anneler
Kara Para Aşk
-Poyraz Karayel
-Suskunlar
-Uçurum
-hayat şarkısı
-20 dakika
-Kiralık Aşk
-kara para aşk
-İçerde
-Halka
-Beni Böyle Sev
-Vatanım Sensin
-İstanbullu Gelin
-Kuzey Güney
-Aşk Yeniden
-Fazilet Hanım ve Kızları
-Eski Hikaye
-Kalp Atışı
-Çarpışma
-Kadın
Haydi bakalım; kolaylıklar diliyorum sana .☺😇]
[/SPOILER
hepinize önerileriniz için teşekkür ederim İleriki tarihlerde bu dizilerden konseptimize uygun olanları bölüm bölüm tanıtıp ufak anketler yapacağım. bu etkinlikte birincileri belirlemeyeceğiz. Anketker sadece katılımı ölçmek için. Amaç dizileri hatırlayıp jenerikleri izlemek.
Sonraki adımbileriki aylarda bu dizileri 'En Özlenilen Dizi' etkinliğinde yaristirip en özlenileni seçmek😊
Bu kısım eglenecegimiz ve hatırlayacağınız kısım. Anketlere takılmaHaydi bakalım; kolaylıklar diliyorum sana .☺😇
Gene partizanlığımı yapacağım diziler var ama bakalım anket sonuçları neleri gösterecek 🤭 🥳
Her daim aklımda "7 Numara" kalacak 😇Bu kısım eglenecegimiz ve hatırlayacağınız kısım. Anketlere takılma
O geçmiş dönemde kaldı. Artık sıra yeni dizilerdeHer daim aklımda "7 Numara" kalacak 😇
Ay dur benim dünden beri hazırladığım diziler var. Çoğu yazılmamış bile onları da bir göz önünde bulundur.hepinize önerileriniz için teşekkür ederim İleriki tarihlerde bu dizilerden konseptimize uygun olanları bölüm bölüm tanıtıp ufak anketler yapacağım. bu etkinlikte birincileri belirlemeyeceğiz. Anketker sadece katılımı ölçmek için. Amaç dizileri hatırlayıp jenerikleri izlemek.
Sonraki adımbileriki aylarda bu dizileri 'En Özlenilen Dizi' etkinliğinde yaristirip en özlenileni seçmek😊
Aa hemen kepenkleri kapatmadım tabiki tanıtım kısmına geçince bile hâlâ öneri alırım. Kura çekmeli bir etkinlik değil şuan oyüzden sıkıntı yokAy dur benim dünden beri hazırladığım diziler var. Çoğu yazılmamış bile onları da bir göz önünde bulundur.
Aslında baya vardı aklımda ama şimdilik bunları hazırladım.Aa hemen kepenkleri kapatmadım tabiki tanıtım kısmına geçince bile hâlâ öneri alırım. Kura çekmeli bir etkinlik değil şuan oyüzden sıkıntı yok
Yaaaa harikasın. Gidip videolarla gelmiş baya uğraşmışsın 😍🥰♥ teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗🤗Aslında baya vardı aklımda ama şimdilik bunları hazırladım.
İşini kolaylaştırmak istedim. Çoğu kısa sürmüş diziler belki alınmaz bile ama benim çok sevdiğim jenerikleri ekleyeyim dedim.Yaaaa harikasın. Gidip videolarla gelmiş baya uğraşmışsın 😍🥰♥ teşekkür ederim 🤗🤗🤗🤗🤗
Tarihler bile var
Alırım tabiki. Hatta Karagül 2016 da bitmiş galiba. onu jenerik tanıtımına alırım. En Özlenilen etkınlığine almayız. Orda kurala uyarız. Burada göz yumarız. okadar ugraşmışsınİşini kolaylaştırmak istedim. Çoğu kısa sürmüş diziler belki alınmaz bile ama benim çok sevdiğim jenerikleri ekleyeyim dedim.