Tamam canım sileriz, sen iste yeter ki.
Tamam canım sileriz, sen iste yeter ki.
Adını Feriha Koydum
Pis Yedili
Tatlı Küçük Yalancılar
Medcezir
Kurt Seyit ve Şura
Umutsuz Ev Kadınları
Analar ve Anneler
Kara Para Aşk
yanılmıyorsam Doktorlar'i yatıştırmadik En Özlenilen Dizi'de? Kontrol edeceğim. Eğer yoksa alırım buraya. Vardı öyle 1-2 unutulanlar.Doktorlar olmaz şekerim 2009 da bitti o Tabi yeni versiyonu saymazsak .ss
Ben jenerikte görseli ön planda tutuyorum, sadece oyuncuların ve ekibin ismi geçmesi jenerik olmuyor. Diziye uygun görseller de olmalı, o yüzden bu dizileri seçtim.yanılmıyorsam Doktorlar'i yatıştırmadik En Özlenilen Dizi'de? Kontrol edeceğim. Eğer yoksa alırım buraya. Vardı öyle 1-2 unutulanlar.
Ben de hatırlamıyorumyanılmıyorsam Doktorlar'i yatıştırmadik En Özlenilen Dizi'de? Kontrol edeceğim. Eğer yoksa alırım buraya. Vardı öyle 1-2 unutulanlar.
@Sherlock 3. Hakkımı da kullanıyorum )@Sherlock linki tıklayıp unutma
@Sherlock linki tıklayıp unutma
@Sherlock 3. Hakkımı da kullanıyorum )
-Poyraz Karayel
-Suskunlar
-Uçurum
-hayat şarkısı
-20 dakika
-Tatlı İntikam
-Kiralık Aşk
-kara para aşk
-Cesur ve Güzel
-İçerde
-Halka
-Beni Böyle Sev
-Vatanım Sensin
-İstanbullu Gelin
-Kuzey Güney
-Aşk Yeniden
-Fazilet Hanım ve Kızları
-Eski Hikaye
-Kuzgun
-Kalp Atışı
-Çarpışma
-Kadın
2010-2015 yılları arası olmak zorunda-Poyraz Karayel
-Suskunlar
-Uçurum
-hayat şarkısı
-20 dakika
-Tatlı İntikam
-Kiralık Aşk
-kara para aşk
-Cesur ve Güzel
-İçerde
-Halka
-Beni Böyle Sev
-Vatanım Sensin
-İstanbullu Gelin
-Kuzey Güney
-Aşk Yeniden
-Eski Hikaye
-Kuzgun
-Kalp Atışı
-Çarpışma
-Kadın
çoğu dizi 2010 diye biliyorum2010-2015 yılları arası olmak zorunda
O yıllara ait olanlar da var ama olmayanlar da çokçoğu dizi 2010 diye biliyorum
3 kere görmemişsin demek ki konu etiketinide sayarsak evet etiketi fazlasiyla yapmışsın eline sağlıkHalledildi Dosi hanım. Bildirimi görmemişim kusura bakmayın, gecikti biraz. Bu konudaki etiketlerin aynısını ekledim, herhalde olmuştur.
-Poyraz Karayel
-Suskunlar
-Uçurum
-hayat şarkısı
-20 dakika
-Tatlı İntikam
-Kiralık Aşk
-kara para aşk
-Cesur ve Güzel
-İçerde
-Halka
-Beni Böyle Sev
-Vatanım Sensin
-İstanbullu Gelin
-Kuzey Güney
-Aşk Yeniden
-Eski Hikaye
-Kuzgun
-Kalp Atışı
-Çarpışma
-Kadın
En sondakiler de yeni diziler @Turkuazz en geç 2015'te final yapanları tanitacagim. Günü gelince kontrol ederim ben de.2010-2015 yılları arası olmak zorunda
3 kere görmemişsin demek ki konu etiketinide sayarsak evet etiketi fazlasiyla yapmışsın eline sağlık
Ben çözdüm seni, işine gelmeyince kör oluyorsun detaycıligim sayesinde ilgi alanında pek bulunmayan veya etiketlendmedigin konularında gayet net gördüğüne şahit oldu bu gözlerHem körüm, hem de unutkanım... Çok normal Dosi hanım.
Araştırıp yazmıştım aslında ama araştırdığım sayfada sanıyorum karıştırılmışO yıllara ait olanlar da var ama olmayanlar da çok
Neyse düzeltilir sorun yokAraştırıp yazmıştım aslında ama araştırdığım sayfada sanıyorum karıştırılmış
Kuzgun mesela daha geçen sene bitti izlememişmiydin onu?Araştırdığım sayfa karışık almış