2015 senesi veya öncesi final yaptı mı?İkisini de ben yüklemiştim. Bu kadar izleneceğini bilmiyordum.
Teşekkür ederim canım 🥰 şu emojiyi çok severim. Forumda sana kullanmak nasipmis 🥰
Daha da ekleme yapıcam .ssTeşekkür ederim canım 🥰 şu emojiyi çok severim. Forumda sana kullanmak nasipmis 🥰
Ekli dosyayı görüntüle 80707
Ekli dosyayı görüntüle 80708
Ekli dosyayı görüntüle 80710
Ekli dosyayı görüntüle 80711
Ekli dosyayı görüntüle 80712
Aklıme gelenler ve araştırdıklarım canım @Dosi
Yıl aralığına özen gösterdim.
HarikasınEkli dosyayı görüntüle 80751
Gönülçelen
Ekli dosyayı görüntüle 80752
Türkan
Ekli dosyayı görüntüle 80753
Ekli dosyayı görüntüle 80754
Ekli dosyayı görüntüle 80755
Türk Malı
Ekli dosyayı görüntüle 80756
Ekli dosyayı görüntüle 80757
Küçük Sırlar
Ekli dosyayı görüntüle 80760
Ekli dosyayı görüntüle 80761
Ekli dosyayı görüntüle 80762
Senin için biraz daha ders çalıştım Zeynepcim.
2014 Kasım2015 senesi veya öncesi final yaptı mı?
Para getirdi mi bariİkisini de ben yüklemiştim. Bu kadar izleneceğini bilmiyordum.
Seni forumda görmeden önce o dizinin hayrani olduğunu duymuştum 😊2014 Kasım
Yok ya, 1000+ abone lazım benim bildiğim kadarıyla. Bir de önceden bazı işlemler gerekiyor galiba. Bir de bu var.Para getirdi mi bari
O dizinin değil Gülse Birsel hayranıyım. ❤️Seni forumda görmeden önce o dizinin hayrani olduğunu duymuştum 😊
Tüh yoksa yine alırdın bi 500-1000 dolar arasıYok ya, 1000+ abone lazım benim bildiğim kadarıyla. Bir de önceden bazı işlemler gerekiyor galiba. Bir de bu var.
Avrupa Yakası ve Yalan Dünya'yi izledim ama Jet Sosyete pek izleyemedim fakat hakimim diziye. TV izleme alışkanlığım azalınca bıraktım dizleri. Çok az takip etmekteyim artık. Düzenli 2 dizim. 1 -2 tanede arada baktığım diziler var.O dizinin değil Gülse Birsel hayranıyım. ❤
Doktorlar olmaz şekerim 2009 da bitti o Tabi yeni versiyonu saymazsak .ssDoktorlar
Adını Feriha Koydum
Pis Yedili
Tatlı Küçük Yalancılar
Medcezir
Kurt Seyit ve Şura
Umutsuz Ev Kadınları
Analar ve Anneler
Kara Para Aşk
Tamam canım sileriz, sen iste yeter ki.Doktorlar olmaz şekerim 2009 da bitti o Tabi yeni versiyonu saymazsak .ss