Kolaymış, hallettimÖzelden atayım. Baktın o da zor geliyor burdan atarsın ve ben saniyesinde bakarım. Tepki bıraktığım an silersin![]()
Kolaymış, hallettimÖzelden atayım. Baktın o da zor geliyor burdan atarsın ve ben saniyesinde bakarım. Tepki bıraktığım an silersin![]()
Günde 5 kere mi ne yapılıyor sanki. Unuttum sayıyı ve herkese açık kısmını kapatırsan paylaştığın kişiler harici kimse görmezKolaymış, hallettim![]()
Bana da kolay geldi, ihtiyaç olursa kullanırımGünde 5 kere mi ne yapılıyor sanki. Unuttum sayıyı ve herkese açık kısmını kapatırsan paylaştığın kişiler harici kimse görmezhoş o kısmı işaretlemesem ne oluyor onuda bilmiyorum
her halde siteye en son indirilen vs görünür galiba.
öyle çok sayfa varda bu bana daha kullanışlı geliyor. Direk özelde ya da profilde foto görünüyor link yerine![]()
Geniş Aile ve Küçük Sırlar harici hepsi desen daha kolay olurdu senin içinKullandım.Çok fazla diziye oy verdiğim için üşendim yazmaya.
![]()
Bana aşıktır zaten Faruk herkes bilir
Yoo sadece niye Dosi'nin etiketletine bakmıyorsun demiştiBana aşıktır zaten Faruk herkes bilir![]()
Hayatım siz kimsiniz de etiketinize döneyimYoo sadece niye Dosi'nin etiketletine bakmıyorsun demişti![]()
Mekanın yeni sahipleriHayatım siz kimsiniz de etiketinize döneyim![]()
Hayatım ben artık cem yılmaz la takılıyorum @Aserat cığım biliyorMekanın yeni sahiplerisenin devrin kapandı canım
![]()
Bana hafiften çıtlattığın mevzu bu yani 😱Hayatım ben artık cem yılmaz la takılıyorum @Aserat cığım biliyorsana @alperuz ve @Forumdash ile mutluluklar
![]()
Hangi mevzu kızBana hafiften çıtlattığın mevzu bu yani 😱
İyi sana iyi takılmalar![]()
Bugün yazdın ya Twitter'daHangi mevzu kız![]()
İvetBugün yazdın ya Twitter'dayoğun olduğunu ve Eray biliyor demiştin
![]()
Şuan bayram değil mi? 😱İvetEylül ayından itibaren daha yoğun olucam bayramdan bayrama gelirim senin @Angelica @Çiğdem @Forumdash gibi yaşlıların elini öpmeye
![]()
Açıklayıcı şekilde yazdımŞuan bayram değil mi? 😱
Sen bana Eylül'de tam aktif olurum demeden mi 😱
Edit: baktım ve ben yanlış anlamışım mesajı![]()
Ben o mesajı tam aktiflik olarak anlamışım ama aslında arada gelmeye, demeye getirmişsinAçıklayıcı şekilde yazdım![]()