Yokluğunda belki unutmuşsundur, bu tarz konulara beğenide alıyoruzGalip Derviş, Yalan Dünya, Kavak Yelleri, Küçük Sırlar
Bu alanda kaybeden kazanma yok ama ilgi gören dizileri alacağım etkinliğe (En Özlenilen Dizi)Sevdiğim dizilere oy kullansam da en kaliteli jenerikler UÇURUM ve MYGönlüm ikisinden yana umarım kazanırlar
![]()
Evet Ezel'in jeneriği de güzel ama bir filmden (ç)alıntı oldugu için favorim sayılmazBu alanda kaybeden kazanma yok ama ilgi gören dizileri alacağım etkinliğe (En Özlenilen Dizi)
Bakalım Aşk-ı Memnu mı, Ezel mi yoksa başka dizimi ipi göğüsleyecek
@dreamy oylama yapmışmıydın?![]()
Yaptım şimdi.Bu alanda kaybeden kazanma yok ama ilgi gören dizileri alacağım etkinliğe (En Özlenilen Dizi)
Bakalım Aşk-ı Memnu mı, Ezel mi yoksa başka dizimi ipi göğüsleyecek
@dreamy oylama yapmışmıydın?![]()
AA isşiimler geliyor ve elma varya jenerikteEvet Ezel'in jeneriği de güzel ama bir filmden (ç)alıntı oldugu için favorim sayılmazAşkı memnunun jeneriği varmıydı ya
Sadece dizi başlıyordu diye hatırlıyorum.
Konuya tepki bıraktın mı?Dizileri özlem olarak değil de jenerik bakımından değerlendirdim...
Geniş Aile
Küçük Sırlar
Fatmagül’ün Suçu Ne?
Muhteşem Yüzyıl
Kavak Yelleri
Uçurum
Yaptım şimdi.![]()
Çok özensizmiş beAA isşiimler geliyor ve elma varya jenerikte
En Özlenilen Dizide jeneriği değil diziyi oylayacağız![]()
İstediğin tepki olsun...Konuya tepki bıraktın mı?![]()
Enler listesini iyi kapatalımİstediğin tepki olsun...Unutmuşum.
![]()
Tabi ki onlardanım da şu son zamanalarda iyice abartıldı. Bİşey abartıldıgı zaman tilt oluyorum otoAşk-ı Memnu'ya toz kondurmuyorlar. Sen de onlardansın sandım@Aserat
Kaliteli orjinal, sade naif vs. Yorumlar görmüştümTabi ki onlardanım da şu son zamanalarda iyice abartıldı. Bİşey abartıldıgı zaman tilt oluyorum otoO jeneriğe de kimse iyi demez heralde
![]()
Orjinallik aranıyorsa kesinlikle uçurumKaliteli orjinal, sade naif vs. Yorumlar görmüştüm![]()