Uçurum çok iyi diziydiOrjinallik aranıyorsa kesinlikle uçurumDiğerlerinin hepsi slayt
![]()
Ya şu @xemrexxx etiketlesene. Bana engelmi atmış anlamadım cevap alamıyorum hiç
Uçurum çok iyi diziydiOrjinallik aranıyorsa kesinlikle uçurumDiğerlerinin hepsi slayt
![]()
Evet online oluyor bu ara
Uçurum desemiydin acabaHiçbiri diyerek orjinelliğimi korumam@Forumdash
Survivor bozdu cocuguEvet online oluyor bu araİsveçli cadoloz diyor genelde
Beni etiketliyor ama etiketlerime bakmıyor![]()
Avatarında ki Yunus Emre bozdu onuSurvivor bozdu cocugu@xemrexxx
Evet 15mişHatırlamıyorum ama o civarlardaydı galiba. @eskici daha iyi hakim, hatta yorum konusunda insannlara şu bölüme kadar izle yeter diyordu![]()
Dizinin başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu 15. bölümde ayrılmıştır. Yerine başka bir karakterle Birkan Sokullu getirilmiştir.
Meryeme bile takılmadı bu kadarAvatarında ki Yunus Emre bozdu onu![]()
Sözde iş yoğunluğundan dolayı uzaklaştı ama nedense Yunus Emre elenince gittiEvet 15miş
Meryeme bile takılmadı bu kadarTakıldıysa yemeden içmeden kesilmemişti
(forumdan uzak durmayı kast ettim
)
15 bölümden sonrası bozduHatırlamıyorum ama o civarlardaydı galiba. @eskici daha iyi hakim, hatta yorum konusunda insannlara şu bölüme kadar izle yeter diyordu![]()
Doğru hatırlamışız demek ki15 bölümden sonrası bozdu![]()
Ne zaman izledin sen diziyiDoğru hatırlamışız demek kiilerde yne yeniden bakabilirm, baya unutmuşum detayları
![]()
Yayınlandığı seneNe zaman izledin sen diziyi![]()
İzlemedin diye hatırlıyorum nedenseYayınlandığı sene7-8 sene önce yani
![]()
Özelden atmanın yolunu anlatayım mı?Unutkanlığım tuttu yine o zamanşu olmamış fotosunu özel mesajdan atamıyorum, buraya atayım da sen hemen kaydet, sonra silerim olur mu
![]()
Telefondan giriyorum, kolaysa anlat bakalımÖzelden atmanın yolunu anlatayım mı?
Şimdi Tols buralarda görmesin![]()
Özelden atayım. Baktın o da zor geliyor burdan atarsın ve ben saniyesinde bakarım. Tepki bıraktığım an silersinTelefondan giriyorum, kolaysa anlat bakalım![]()