Uçurum çok iyi diziydiOrjinallik aranıyorsa kesinlikle uçurumDiğerlerinin hepsi slayt
Ya şu @xemrexxx etiketlesene. Bana engelmi atmış anlamadım cevap alamıyorum hiç
Uçurum çok iyi diziydiOrjinallik aranıyorsa kesinlikle uçurumDiğerlerinin hepsi slayt
Evet online oluyor bu ara
Uçurum desemiydin acabaHiçbiri diyerek orjinelliğimi korumam@Forumdash
Survivor bozdu cocuguEvet online oluyor bu araİsveçli cadoloz diyor genelde
Beni etiketliyor ama etiketlerime bakmıyor
Avatarında ki Yunus Emre bozdu onuSurvivor bozdu cocugu@xemrexxx
Evet 15mişHatırlamıyorum ama o civarlardaydı galiba. @eskici daha iyi hakim, hatta yorum konusunda insannlara şu bölüme kadar izle yeter diyordu
Dizinin başrol oyuncusu Mehmet Ali Nuroğlu 15. bölümde ayrılmıştır. Yerine başka bir karakterle Birkan Sokullu getirilmiştir.
Meryeme bile takılmadı bu kadarAvatarında ki Yunus Emre bozdu onu
Sözde iş yoğunluğundan dolayı uzaklaştı ama nedense Yunus Emre elenince gittiEvet 15miş
Meryeme bile takılmadı bu kadarTakıldıysa yemeden içmeden kesilmemişti(forumdan uzak durmayı kast ettim)
15 bölümden sonrası bozduHatırlamıyorum ama o civarlardaydı galiba. @eskici daha iyi hakim, hatta yorum konusunda insannlara şu bölüme kadar izle yeter diyordu
Doğru hatırlamışız demek ki15 bölümden sonrası bozdu
Ne zaman izledin sen diziyiDoğru hatırlamışız demek kiilerde yne yeniden bakabilirm, baya unutmuşum detayları
Yayınlandığı seneNe zaman izledin sen diziyi
İzlemedin diye hatırlıyorum nedenseYayınlandığı sene7-8 sene önce yani
Özelden atmanın yolunu anlatayım mı?Unutkanlığım tuttu yine o zamanşu olmamış fotosunu özel mesajdan atamıyorum, buraya atayım da sen hemen kaydet, sonra silerim olur mu
Telefondan giriyorum, kolaysa anlat bakalımÖzelden atmanın yolunu anlatayım mı?
Şimdi Tols buralarda görmesin
Özelden atayım. Baktın o da zor geliyor burdan atarsın ve ben saniyesinde bakarım. Tepki bıraktığım an silersinTelefondan giriyorum, kolaysa anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?