UnutmuşumKonuya tepki bırakmadın 😱 bonkördün hep halbuki
UnutmuşumKonuya tepki bırakmadın 😱 bonkördün hep halbuki
Hiç senlik değildi ondan şaşırdımUnutmuşum
Unutkanlığım tuttuHiç senlik değildi ondan şaşırdım
Teşekkürler
Şaşırdım. 10 tane dizide. Hiç birini izlememiş olman 😱Emeğine sağlık ama hiçbiri özlediğim dizilerden değil...
Hatta izlediğimi sanmıyorum..
Ara ara Muhteşem Yüzyıl... Fatmagülün sadece ilk ve son bölümü... Bazende Kavak Yelleri....
Ama hiçbirini tam izlemediğim için hiçbirini seçdim
Çok eskiden yerli dizi izlerdim... en son açık kanallarda izlediğim yerli dizi öyle bir geçer zaman ki.Şaşırdım. 10 tane dizide. Hiç birini izlememiş olman 😱
Ben ise 8 tanesini izledim bu listeden.
Muhteşem Yüzyıl ve Behzat 1 bölüm bile izlemedim.
Yalnız bunlardan Behzat Ç, Fatmagül, Küçük Sırlar, Galip Derviş ve Yalan Dünya senin önerdiğin dizilerdiÇok eskiden yerli dizi izlerdim... en son açık kanallarda izlediğim yerli dizi öyle bir geçer zaman ki.
tabe bu yıl mucize doktor ve doğduğun ev kaderindir var.
AhahahahaYalnız bunlardan Behzat Ç, Fatmagül, Küçük Sırlar, Galip Derviş ve Yalan Dünya senin önerdiğin dizilerdi.ben bu bölüm senin önerilerine ağırlık vermiştim ve sen hiç biri dedin
Bu smile ne, garipsedim 😱Ahahahaha..muhakkak döneminde çok gündem olduğu için iletmişimdir.
TeşekkürlerEline emeğine sağlık @Dosi sabah telefonda baya bir uğraştırdı sanırım tek tek ayarlamak, harika bir konu olmuş ve esas tepkimi attım şimdi.
Leyla ile Mecnun’u zaten gözü kapalı, artı olarak da Behzat Ç dedim. Jenerik müziği oldukça değeri bilinmeyen kaliteli bir rock fonu...
vallahi bravo sana telefondan nasıl bu konuları açabiliyorsun... ben normal mesaj doğru dürüst yazamıyorum 🤦♂️Teşekkürler
Gece uyku tutmadı bir ara
Hazır ettim yazıları. Bu sabah ise konuyu toparlayıp anketi ayarladım😊
Elim alışmış ondan olsa gerekvallahi bravo sana telefondan nasıl bu konuları açabiliyorsun... ben normal mesaj doğru dürüst yazamıyorum 🤦♂️
onu bende ülkelerde yapmıştım.ilk turlar fasülye turları koymasanda olur bana göreElim alışmış ondan olsa gerekbazen üşeniyorum açıkçası. Misal Erkek Oyuncu anketi başlayacak haftaya ve 170 civarı olduğu için ilk tur foto koymamaya karar verdim. Ne diyorsun bu konuda?
Yaklaşık 3 senedir konularım sadece mobilden 😊
Aynen. Hem oyunculuk değerlendirmesi bu. En Favori Güzel'de güzellik ön planda olduğu için foto şarttı😊onu bende ülkelerde yapmıştım.ilk turlar fasülye turları koymasanda olur bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?