İngiliz Jane Eyre - Mini Dizi Yorumları

Film izleyemiyorum artık nedense.
bunu mutlaka izle ama unutulmaz filmler sitesinde izledim görüntüde şahane indirmene bile gerek yok , niçin izle diyorum çünkü çok sevme ihtimalinde yükse kamera açıları çok değişik simetri hastası bir vatandaş yönetmiş izlemeden anlatmam mümkün değil

The Killing'den güzel mi?

The Killing'den güzel mi?
dedim ya türü komedi, karşılaştırmak mümkün değil bu konuda.... ama çok farklı bir tarz denenmiş, izlesen şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın ? killing in yeri ayrı ama bu dediğim filmi çok da beğenme ihtimalin var izledikten sonra küfretme ihtimalinde var

evt o sigara markası ile karıştırıdm

tmm ben bakarım bu filme oscarmış sonuçta

@beyazsoy u nefret ettiğim dizilere davet edeceğim bundan sonra işin kolayını buldum nerde izlenmeyecek dizi var beyazsoyu çağırmak lazım adam nasıl olsa her diziyi kalaylıyor bari doğru adresi bulmuş olur
House of cards un bir kaç bölümünü kalaylamadim. Twd bin ilk iki sozonunu ovdum hhatta . sen dandik dizi izliyorsan ben ne yapayım. ABD dizisi olsun çamurdan olsun mantığıyla dizi izlenir mi ya))))

House of cards un bir kaç bölümünü kalaylamadim. Twd bin ilk iki sozonunu ovdum hhatta . sen dandik dizi izliyorsan ben ne yapayım. ABD dizisi olsun çamurdan olsun mantığıyla dizi izlenir mi ya))))
Evt @destere beyazsoy haklı şimdi sen her abd dizisini izliyorsun gerçektende
ama @beyazsoy şöyle bir durum var dizide sen senaryoya önem veriyorsun destere ise oyunculara önem veriyor

bu diziye baktınmı ? bir ilk bölümüne bak istersen mükemmel duruyor hem marco polo yada bekleriz hanı her dizinin ilk bölümüne bakardın ? ilk bölümlere bak sonra eleştir izlediğim dizileri belki izledikten sonra dediklerine pişman olup bana hak vereceksin

Oyunculuğa önem verse öper basıma koyarim. Zaten amerikan dizilerinde kötü oynayan zor bulunur. @destere başka şeylere bakio
oyuncuya önem veriyorum yani insana önem veriyorum
oyunculuk nedirki kedi yavrusuda oynuyor ona bakarsan
aslolan iki ayaklı saçı uzun doksan altmış doksanlık insanlardır

Evt @destere beyazsoy haklı şimdi sen her abd dizisini izliyorsun gerçektende
ama @beyazsoy şöyle bir durum var dizide sen senaryoya önem veriyorsun destere ise oyunculara önem veriyor
hepsini izlemiyorum mesela @Çiğdem- in CW dizileriyle @xemrexxx nin ergenomik bir kaç dizisini izlemiyorum haksızlık etmeyin

Uff bir türlüboş günüm yok sen nerden buluyon bu vakti ??
the killing bitene kadar sana dizi önermiyorum artık

En kısa zamanda sizlerin önüne geçip onu biticem ve bu diziye başlıyacam

benim cw dizilerimi izlemediğin için herzaman kaliteden mahrum kalıcaksın cnm

En kısa zamanda sizlerin önüne geçip onu biticem ve bu diziye başlıyacam
hayır onu bitirince buna başlama vikings e başla, vikings de çok kalitelidir ilk iki sezonunu bititrki üçüncü sezonda bize yetişesin üçüncü sezonu yakında başlayacak bir ay kaldı sanırım

benim cw dizilerimi izlemediğin için herzaman kaliteden mahrum kalıcaksın cnm
Onlar hangi diziler ??
ismi üstünde bakın CW = CıWık diziler
)

amerikanın en iyi dizilerini bir arada tutan kanal cnm cw kanalı amerikanın en iyi 5-6 fantastik dizisini birden ellerinde tutuyorlar yanı fantastik sevenler için harika bir kanal en iyi diziler orada
iyi görmesek inanacağız

biri vampir teyyares biride süpernaturmort

başroldeki kız soyundu diye affair adlı kasvetin eşanlamlısı diziyi izliyon kendine bak önce

hayır onu bitirince buna başlama vikings e başla, vikings de çok kalitelidir ilk iki sezonunu bititrki üçüncü sezonda bize yetişesin üçüncü sezonu yakında başlayacak bir ay kaldı sanırım
Şimdi aslında buna kıyamıyorum diye bitmiyor
en iyisi yarından itibaren bitirmeye odaklanmak yeni dizilere başlamak

amerikanın en iyi dizilerini bir arada tutan kanal cnm cw kanalı amerikanın en iyi 5-6 fantastik dizisini birden ellerinde tutuyorlar yanı fantastik sevenler için harika bir kanal en iyi diziler orada
Severim ben fantastik dizileri
sen bana öneride bulun yeter ki
@destere hepsini izlerim Türk dizi sektörünü bırakıyom yavaştan

başroldeki kız soyundu diye affair adlı kasvetin eşanlamlısı diziyi izliyon kendine bak önce
konusuna baktınmı affair ın? o dediğin sahnler anca dizinin bir dakikasını işgal ediyor kalan diğer dakikalar kalite yumağı