İngiliz Jane Eyre - Mini Dizi Yorumları

Film izleyemiyorum artık nedense. :X
bunu mutlaka izle ama unutulmaz filmler sitesinde izledim görüntüde şahane indirmene bile gerek yok , niçin izle diyorum çünkü çok sevme ihtimalinde yükse kamera açıları çok değişik simetri hastası bir vatandaş yönetmiş izlemeden anlatmam mümkün değil :)

bunu mutlaka izle ama unutulmaz filmler sitesinde izledim görüntüde şahane indirmene bile gerek yok , niçin izle diyorum çünkü çok sevme ihtimalinde yükse kamera açıları çok değişik simetri hastası bir vatandaş yönetmiş izlemeden anlatmam mümkün değil :)
The Killing'den güzel mi?

The Killing'den güzel mi?
dedim ya türü komedi, karşılaştırmak mümkün değil bu konuda.... ama çok farklı bir tarz denenmiş, izlesen şimdi ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın ? killing in yeri ayrı ama bu dediğim filmi çok da beğenme ihtimalin var izledikten sonra küfretme ihtimalinde var :)

monte carloyla karıştırmış olabilirsin :)

harun, @sürgünüm le sana film önerecektim bende dün izledim ama çok ilginç bir film mutlaka bir göz atın ya çok beğeneceksiniz ya da nefret edeceksiniz ortası yok gibi
bu sene oscar ın sürprizlerinden biride olabilir belki yeri burası değil ama siz yinede dediğim filme yani
The Grand Budapest Hotel adlı filmi mutlaka izleyin :)

yorumlarınızı bu film için açılmış sayfaya bekliyoruz?
evt o sigara markası ile karıştırıdm :D

tmm ben bakarım bu filme oscarmış sonuçta

@beyazsoy u nefret ettiğim dizilere davet edeceğim bundan sonra işin kolayını buldum nerde izlenmeyecek dizi var beyazsoyu çağırmak lazım adam nasıl olsa her diziyi kalaylıyor bari doğru adresi bulmuş olur :)
House of cards un bir kaç bölümünü kalaylamadim. Twd bin ilk iki sozonunu ovdum hhatta . sen dandik dizi izliyorsan ben ne yapayım. ABD dizisi olsun çamurdan olsun mantığıyla dizi izlenir mi ya))))

House of cards un bir kaç bölümünü kalaylamadim. Twd bin ilk iki sozonunu ovdum hhatta . sen dandik dizi izliyorsan ben ne yapayım. ABD dizisi olsun çamurdan olsun mantığıyla dizi izlenir mi ya))))
Evt @destere beyazsoy haklı şimdi sen her abd dizisini izliyorsun gerçektende :D ama @beyazsoy şöyle bir durum var dizide sen senaryoya önem veriyorsun destere ise oyunculara önem veriyor :D

Evt @destere beyazsoy haklı şimdi sen her abd dizisini izliyorsun gerçektende :D ama @beyazsoy şöyle bir durum var dizide sen senaryoya önem veriyorsun destere ise oyunculara önem veriyor :D
Oyunculuğa önem verse öper basıma koyarim. Zaten amerikan dizilerinde kötü oynayan zor bulunur. @destere başka şeylere bakio

bu diziye baktınmı ? bir ilk bölümüne bak istersen mükemmel duruyor hem marco polo yada bekleriz hanı her dizinin ilk bölümüne bakardın ? ilk bölümlere bak sonra eleştir izlediğim dizileri belki izledikten sonra dediklerine pişman olup bana hak vereceksin :)

Oyunculuğa önem verse öper basıma koyarim. Zaten amerikan dizilerinde kötü oynayan zor bulunur. @destere başka şeylere bakio
oyuncuya önem veriyorum yani insana önem veriyorum:) oyunculuk nedirki kedi yavrusuda oynuyor ona bakarsan :) aslolan iki ayaklı saçı uzun doksan altmış doksanlık insanlardır :)

hepsini izlemiyorum mesela @Çiğdem- in CW dizileriyle @xemrexxx nin ergenomik bir kaç dizisini izlemiyorum haksızlık etmeyin :)

Uff bir türlüboş günüm yok sen nerden buluyon bu vakti ??
the killing bitene kadar sana dizi önermiyorum artık :)

bu diziye baktınmı ? bir ilk bölümüne bak istersen mükemmel duruyor hem marco polo yada bekleriz hanı her dizinin ilk bölümüne bakardın ? ilk bölümlere bak sonra eleştir izlediğim dizileri belki izledikten sonra dediklerine pişman olup bana hak vereceksin :)

oyuncuya önem veriyorum yani insana önem veriyorum:) oyunculuk nedirki kedi yavrusuda oynuyor ona bakarsan :) aslolan iki ayaklı saçı uzun doksan altmış doksanlık insanlardır :)

hepsini izlemiyorum mesela @Çiğdem- in CW dizileriyle @xemrexxx nin ergenomik bir kaç dizisini izlemiyorum haksızlık etmeyin :)

En kısa zamanda sizlerin önüne geçip onu biticem ve bu diziye başlıyacam :)

benim cw dizilerimi izlemediğin için herzaman kaliteden mahrum kalıcaksın cnm :F:F

En kısa zamanda sizlerin önüne geçip onu biticem ve bu diziye başlıyacam :)
hayır onu bitirince buna başlama vikings e başla, vikings de çok kalitelidir ilk iki sezonunu bititrki üçüncü sezonda bize yetişesin üçüncü sezonu yakında başlayacak bir ay kaldı sanırım :)

benim cw dizilerimi izlemediğin için herzaman kaliteden mahrum kalıcaksın cnm :F:F
Onlar hangi diziler ?? :)
ismi üstünde bakın CW = CıWık diziler :))

amerikanın en iyi dizilerini bir arada tutan kanal cnm cw kanalı amerikanın en iyi 5-6 fantastik dizisini birden ellerinde tutuyorlar yanı fantastik sevenler için harika bir kanal en iyi diziler orada
:Z:Z:Z:Z
iyi görmesek inanacağız :)
biri vampir teyyares biride süpernaturmort :)

başroldeki kız soyundu diye affair adlı kasvetin eşanlamlısı diziyi izliyon kendine bak önce :F

hayır onu bitirince buna başlama vikings e başla, vikings de çok kalitelidir ilk iki sezonunu bititrki üçüncü sezonda bize yetişesin üçüncü sezonu yakında başlayacak bir ay kaldı sanırım :)
Şimdi aslında buna kıyamıyorum diye bitmiyor :) en iyisi yarından itibaren bitirmeye odaklanmak yeni dizilere başlamak :)
amerikanın en iyi dizilerini bir arada tutan kanal cnm cw kanalı amerikanın en iyi 5-6 fantastik dizisini birden ellerinde tutuyorlar yanı fantastik sevenler için harika bir kanal en iyi diziler orada
:Z:Z:Z:Z
Severim ben fantastik dizileri :) sen bana öneride bulun yeter ki :) @destere hepsini izlerim Türk dizi sektörünü bırakıyom yavaştan :A