İzlemiyoruz kardeşim zorla mı ya.sonuçta ben izliyorum ilk bölüme baktım güzel dizi izlemeyede devam edeceğim ama arkadaşlardan başlayan olurmu olmazmı orasını bilemem zorla izlettiremeyiz tabiki ?
İzlemiyoruz kardeşim zorla mı ya.sonuçta ben izliyorum ilk bölüme baktım güzel dizi izlemeyede devam edeceğim ama arkadaşlardan başlayan olurmu olmazmı orasını bilemem zorla izlettiremeyiz tabiki ?
Sonradan izlemissindir kesin)) 7.9 luk filimde fazla yok izleyeceksen kaliteli izle öyle missing missing dolanma))ilk bölüm ikinci bölüm diye ayırmaya gerek yok dizi 8.6 puanlık dizi ilk bölümde konuya giriş kısmı ama orda bile muhteşem diyaloğlar var , imdb de 8.9 luk dizi arıyorsan daha çok ararsın bulursan banada haber ver onlardan dört beş tane dizi var anca onlarıda izledim
Sonradan izlemissindir kesin)) 7.9 luk filimde fazla yok izleyeceksen kaliteli izle öyle missing missing dolanma))
mising in imdb si 8.4 izlemeyi başaramayanlar senin gibi yüksek puan verip işin içinden sırılmış senin son dizisine benziyor çok derinlikli anlaşılmaz ve kalite yumağı@destere bir bakarım senin için sonuçta sende the killing izledin beni hatrım için
senin izlemen şart tabi izlemesen ayıp olur zaten hatrın için 4 sezonluk diziyi erittik şimdi 4 bölümlük diziyi izlemeden kaçarsan çok ayıp olur@destere bir bakarım senin için sonuçta sende the killing izledin beni hatrım için
sürgünüm ilk bölüm en düşük puan alan bölüm ona rağmen harikaydı hele bir jane in ufaklığını gösteriyorlar rahiple bir diyaloğu var izle bana hak vereceksin muhteşem bir diyaloğduİzlemiyoruz kardeşim zorla mı ya.
jane eyre diyoruz sana sen araya fringe i nerde kattın şimdi ? fringe de ruth wilson var mı ?fringe 4x8
kız @Çiğdem- parlak peter evsiz kaldı iki evren de kabul etmiyor sen size ddavet et
peterın walternatifle görüşmeesi de sonuç vermedi kaldı yine değişen gelecekte
kel amca olivia ya ölücen dedi kendi öldü bari kehaneti tutmasa da olivee ölmese
lincolnların muhabbeti iyiydi
elizabeth teyze hemen anladı ama gerçek peteerı
almanyadan hapisten kaçan amca döndü en son aşırı radyasyondan totosu başşı ayrı oynuyordu
point:9.1
o kim be hangi çıplak kadınmising in imdb si 8.4 izlemeyi başaramayanlar senin gibi yüksek puan verip işin içinden sırılmış senin son dizisine benziyor çok derinlikli anlaşılmaz ve kalite yumağı
senin izlemen şart tabi izlemesen ayıp olur zaten hatrın için 4 sezonluk diziyi erittik şimdi 4 bölümlük diziyi izlemeden kaçarsan çok ayıp olur
sürgünüm ilk bölüm en düşük puan alan bölüm ona rağmen harikaydı hele bir jane in ufaklığını gösteriyorlar rahiple bir diyaloğu var izle bana hak vereceksin muhteşem bir diyaloğdu
jane eyre diyoruz sana sen araya fringe i nerde kattın şimdi ? fringe de ruth wilson var mı ?
the affair deki alison ? şu affair in fiyonk ağızlısıo kim be hangi çıplak kadın
the missing in ilk sayfasına baktım herkese ben önermişim nerdeyse ben bu hatayı nasıl yaptıysam anlayamadım ? hadi herkese önerdim kendim başlamasaydım bari yine iyiydi@destere ayrı başlık açtım izleyen olursa buradan devam ederseniz. IMDb puanı iyiymiş cidden ama pek ilgi çekici gelmedi bana. Ruth Wilson'a The Affair'da dayanmakta zorluk çekiyorum bu aralar o nedenle burada hiç dayanamam gibi.
Ayrıca The Missing'i önerdiğim konusu tamamen iftira, yakıştıramadım. Bırak diziyi önermeyi izlemedim bile hiç.
@sürgünüm
tmm Yarın bakarım 8 puan iyiymiş1x1
güzel bir başlangıç yaptı dizi
jane eyre in çocukluğunda başladı genç kızlığına ve ordan bir şatoya ufak bir kızın mürebbiyesi olmak üzere gelir ?
olaylar bundan sonra gelişir devamını spoiler içinde anlatayımbaşroldeki kız çok güzeldi herkesinde bildiği ve taktir ettiği ruth wilson oynuyor konuyu anlatmaya bile gerek yok
@Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @sokak sanati ( demin ilk kez dizi izlediğini gördüm o yüzden ekledim yoksa yeminimi kolay kolay bozmam çünkü çok ağır yeminde bulunmuştum )
ilk bölüme puanım= 8
1x1
güzel bir başlangıç yaptı dizi
jane eyre in çocukluğunda başladı genç kızlığına kadar 15 dakikası geçti sonra ordan bir şatoya ufak bir kızın mürebbiyesi olmak üzere geldi güzel kahramanımız ?
olaylar bundan sonra gelişir devamını spoiler içinde anlatayımbaşroldeki kız çok güzeldi herkesinde bildiği ve taktir ettiği ruth wilson oynuyor konuyu anlatmaya bile gerek yok
@Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @sokak sanati ( demin ilk kez dizi izlediğini gördüm o yüzden ekledim yoksa yeminimi kolay kolay bozmam çünkü çok ağır yeminde bulunmuştum )
ilk bölüme puanım= 8
ilk bölümü izle her dizinin ilk bölümüne bakmak lazım benim yorumum önemlid eğil ben öneren kişiyim yoğurdum kara diyecek halim yok kendin izle öyle karar verBunu izlemem ama şimdiden söyleyeyim.
Yavaş kardeşim yavaş ya2. BÖLÜM
yine güzeldi zaten başroldeki oyuncuyu sevdikten sonra kim takar konuyu
şatoda çok şeyler dönüyor garip olalar dönüyor ama jane çözemedi işi
şatonun içi korku filmlerini aratmayacak kadar tantanalı bu arada jane sanırım şatonun sahibi rochester e aşık oldu gibi rochester inde jane i görünce heyecandan donu düşüyor salyaları akıyor umarım jane yüz vermez lavuğa
şişko bayan grace korku filmlerinden fırlamış sanki
dizi harika gidiyorYavaş kardeşim yavaş ya
hahaha sana tekneyi bin diyoruz işte yok diyorsun haladizi harika gidiyor
çaktırma daha tam randıman alamadım diziden
kızda olmazsa hiç çekilmez
zaten izlemek zorundasın söz verdinhahaha sana tekneyi bin diyoruz işte yok diyorsun hala
tmm bu akşam bakıcam bakalım nasıl olacak merak ettim
o dizi kaç bölüm ?zaten izlemek zorundasın söz verdin
bugün @xemrexxx nin önerdiği grantchester adlı diziye baktım çok güzel gerçekten onada bir göz at daha ilk bölümüymüş ingilizler bu işi biliyor
daha yeni başlamış bir bölümü yayınlanmış ilk bölümü izledim ..o dizi kaç bölüm ?