İngiliz Jane Eyre - Mini Dizi Yorumları

yine harika bir bölüm izledik yavaş yavaş diziye ısındım ama nerdeyse bitirmek üzereyim bölüm sayısı çok az :)

@Harunnn60
akşam dizyi açtım uyumuşum :) bugün tekrar denerim :)
hala ilk bölümünü izlemeyi bekliyoruz bu dizi kaçmaz ..

1x1
ingiliz dizilerine pek sıcak bakmıyorum ama izledim ve beğendim
irazda destere hatrına baktım
döneminin kadınlar açısından en güzel yıılarından biri. ilk defa bir kadın kahraman; güzel olmayan sade, gösterissiz, akıllı, aciz olmayan, kendi başının çaresine bakabilen bir kadın var
konusunun yeşilçam filmlerinin ve hatta brezilya dizilerinin kaynağı olduğundan şüpheleniyorum...

7.7

@destere

yine harika bir bölüm izledik yavaş yavaş diziye ısındım ama nerdeyse bitirmek üzereyim bölüm sayısı çok az :)

@Harunnn60
akşam dizyi açtım uyumuşum :) bugün tekrar denerim :)
hala ilk bölümünü izlemeyi bekliyoruz bu dizi kaçmaz ..
spoiler kutunu açmadım bişey vardır diye , diziyi çok sevdin galiba çok hızlısın :)

1x1
ingiliz dizilerine pek sıcak bakmıyorum ama izledim ve beğendim
irazda destere hatrına baktım
döneminin kadınlar açısından en güzel yıılarından biri. ilk defa bir kadın kahraman; güzel olmayan sade, gösterissiz, akıllı, aciz olmayan, kendi başının çaresine bakabilen bir kadın var
konusunun yeşilçam filmlerinin ve hatta brezilya dizilerinin kaynağı olduğundan şüpheleniyorum...

7.7

@destere

spoiler kutunu açmadım bişey vardır diye , diziyi çok sevdin galiba çok hızlısın :)
zaten dizinin herşeyi o kadın onu çık geride bişey kalmıyor :)
iyiki spoiler kutusunu açmamışsın orda neler neler saklıydı bir dünya yorum yapmıştım :)

zaten dizinin herşeyi o kadın onu çık geride bişey kalmıyor :)
iyiki spoiler kutusunu açmamışsın orda neler neler saklıydı bir dünya yorum yapmıştım :)
hadi ya sen bu diziyi baya sevdin galiba gece gece izliyorsun sonra yorum bile yapıyorsun maşalalh :D
biraz beni bekle yetişeyim sana:)

çalışmalarımız devam ediyor :) @sürgünüm ikna olmak üzere :) @Çiğdem- inde bir iki fantazik dizisi var onlar bitsin bu sayfaya damlar :)
Gracepoint'i bitirdim katil kim asla tahmin edemezsin ters köşeninkralını yaşadım. Muhteşem finaldi. Şöyle 2-3 sezon devam etmeyeceği kesinnleştikten sonra son 2 bölüm macera üstüne macera inanılmaz tempoluydu. Şöyle düşün The Killing'i 1 sezona sığdırıyolar. :)

Gracepoint'i bitirdim katil kim asla tahmin edemezsin ters köşeninkralını yaşadım. Muhteşem finaldi. Şöyle 2-3 sezon devam etmeyeceği kesinnleştikten sonra son 2 bölüm macera üstüne macera inanılmaz tempoluydu. Şöyle düşün The Killing'i 1 sezona sığdırıyolar. :)
söz killing den açılmışken incelememe yorum yapmadın :X

killing in ikinci sezon finaliyle karşılaştırınca gracepoint sezon finali nasıl duruyor yaklaştımı kalite olarak ?

killing in ikinci sezon finaliyle karşılaştırınca gracepoint sezon finali nasıl duruyor yaklaştımı kalite olarak ?
The Killing bambaşka iş ama bu da fena değildi neden dersen 1 sezon olduğundan. Dizinin iptal haberi gelince son 2 bölüme herşeyi sığdırmışlar. Final sapıkça ve iğrençti bu ka spoi yeter. :)

The Killing bambaşka iş ama bu da fena değildi neden dersen 1 sezon olduğundan. Dizinin iptal haberi gelince son 2 bölüme herşeyi sığdırmışlar. Final sapıkça ve iğrençti bu ka spoi yeter. :)
@xemrexxx mesajları beğenip kaçıyorsun sende hep ,meryemle ilgili bişey var konuda çabuk gel :)
marco polo ya hiç başlamayı düşünmüyomusunuz orda dizi öksüz kaldı:) hadi jane eyre i ben sahiplendim polo orda yalnız ve mahsun duruyor :)

@xemrexxx mesajları beğenip kaçıyorsun sende hep ,meryemle ilgili bişey var konuda çabuk gel :)
onun muayen günleri sanırım aktivasyonu düştü tombalağın :)

marco polo sigara markası gibi duruyor :D
monte carloyla karıştırmış olabilirsin :)

harun, @sürgünüm le sana film önerecektim bende dün izledim ama çok ilginç bir film mutlaka bir göz atın ya çok beğeneceksiniz ya da nefret edeceksiniz ortası yok gibi
bu sene oscar ın sürprizlerinden biride olabilir belki yeri burası değil ama siz yinede dediğim filme yani
The Grand Budapest Hotel adlı filmi mutlaka izleyin :)

yorumlarınızı bu film için açılmış sayfaya bekliyoruz?

monte carloyla karıştırmış olabilirsin :)

harun, @sürgünüm le sana film önerecektim bende dün izledim ama çok ilginç bir film mutlaka bir göz atın ya çok beğeneceksiniz ya da nefret edeceksiniz ortası yok gibi
bu sene oscar ın sürprizlerinden biride olabilir belki yeri burası değil ama siz yinede dediğim filme yani
The Grand Budapest Hotel adlı filmi mutlaka izleyin :)

yorumlarınızı bu film için açılmış sayfaya bekliyoruz?
Film izleyemiyorum artık nedense. :X