İngiliz Jane Eyre - Mini Dizi Yorumları

Sonradan izlemissindir kesin)) 7.9 luk filimde fazla yok izleyeceksen kaliteli izle öyle missing missing dolanma))

Sonradan izlemissindir kesin)) 7.9 luk filimde fazla yok izleyeceksen kaliteli izle öyle missing missing dolanma))
@destere bir bakarım senin için sonuçta sende the killing izledin beni hatrım için
mising in imdb si 8.4 izlemeyi başaramayanlar senin gibi yüksek puan verip işin içinden sırılmış
senin son dizisine benziyor çok derinlikli anlaşılmaz ve kalite yumağı

@destere bir bakarım senin için sonuçta sende the killing izledin beni hatrım için
senin izlemen şart tabi
izlemesen ayıp olur zaten hatrın için 4 sezonluk diziyi erittik şimdi 4 bölümlük diziyi izlemeden kaçarsan çok ayıp olur

İzlemiyoruz kardeşim zorla mı ya.
sürgünüm ilk bölüm en düşük puan alan bölüm ona rağmen harikaydı hele bir jane in ufaklığını gösteriyorlar rahiple bir diyaloğu var izle bana hak vereceksin muhteşem bir diyaloğdu

jane eyre diyoruz sana sen araya fringe i nerde kattın şimdi ? fringe de ruth wilson var mı ?

o kim be hangi çıplak kadın

@destere ayrı başlık açtım izleyen olursa buradan devam ederseniz. IMDb puanı iyiymiş cidden ama pek ilgi çekici gelmedi bana. Ruth Wilson'a The Affair'da dayanmakta zorluk çekiyorum bu aralar o nedenle burada hiç dayanamam gibi.

Ayrıca The Missing'i önerdiğim konusu tamamen iftira, yakıştıramadım.
Bırak diziyi önermeyi izlemedim bile hiç.

@sürgünüm

the missing in ilk sayfasına baktım
herkese ben önermişim nerdeyse
ben bu hatayı nasıl yaptıysam anlayamadım ? hadi herkese önerdim kendim başlamasaydım bari yine iyiydi

jane eyre öyle değil ama ilk bölümüde izledim muhteşemdi gerçekten hatta ilk bölümü 8 puan almış dipğer bölümleri demekki çok daha iyi ortalaması 8.6 ise harika dır eminim zaten toplam 4 bölüm jane eyre e seni bekliyoruz

1x1

güzel bir başlangıç yaptı dizi
jane eyre in çocukluğunda başladı genç kızlığına kadar 15 dakikası geçti sonra ordan bir şatoya ufak bir kızın mürebbiyesi olmak üzere geldi güzel kahramanımız
?
olaylar bundan sonra gelişir devamını spoiler içinde anlatayım
başroldeki kız çok güzeldi
herkesinde bildiği ve taktir ettiği ruth wilson oynuyor konuyu anlatmaya bile gerek yok

@Forumdash @sürgünüm @Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @sokak sanati ( demin ilk kez dizi izlediğini gördüm o yüzden ekledim
yoksa yeminimi kolay kolay bozmam çünkü çok ağır yeminde bulunmuştum
)

ilk bölüme puanım= 8

tmm Yarın bakarım 8 puan iyiymiş

o hayat benim var dur şimdi

Son düzenleme:

Bunu izlemem ama şimdiden söyleyeyim.

2. BÖLÜM

yine güzeldi zaten başroldeki oyuncuyu sevdikten sonra kim takar konuyu

şatoda çok şeyler dönüyor garip olalar dönüyor ama jane çözemedi işi

şatonun içi korku filmlerini aratmayacak kadar tantanalı bu arada jane sanırım şatonun sahibi rochester e aşık oldu gibi rochester inde jane i görünce heyecandan donu düşüyor salyaları akıyor
umarım jane yüz vermez lavuğa

şişko bayan grace korku filmlerinden fırlamış sanki

Yavaş kardeşim yavaş ya

hahaha
sana tekneyi bin diyoruz işte yok diyorsun hala

tmm bu akşam bakıcam bakalım nasıl olacak merak ettim
zaten izlemek zorundasın söz verdin

bugün @xemrexxx nin önerdiği grantchester adlı diziye baktım çok güzel gerçekten onada bir göz at daha ilk bölümüymüş ingilizler bu işi biliyor