CW iZombie - Dizi Yorumları

Sanırım Liv'e aşık oldum beyler. :lol:

1x4

Garip bir bölümdü dedim nerden nereye zıplıyor derken, geçmişten bir bilgiymiş meğerse felan deyip koyduk. :D

Liv yine oyunculuğun sınırlarını zorlayan bir performans koydu.
Kunfucu ol izleyelim reyis dedirtti.

1x5

Güzel bir bölüm daha.

Liv reyis güzel bir beyin yedi, eğlenceli bir bölüm oldu. :)

Paraşüt açılmış da oraya nasıl saplandı anlamış değilim, hikayeyi çözemediler gerçi, diğer bölüm devam edebilir sanki bölüm hikayesi değilde birbirine bağlı şeylere yöneldiler gibi.

1x6

Sonunda belalı bölümlerin yaklaştığına işaret. :)

Özellikle oyun sahneları acayip göze gelen anlardı, bayağı hoşuma gitti.

Liv kendine bir düzgün bir zombi bulabildi.

Zombilerin başı mı desek bilemedim, kimliği ortaya çıktı haftaya olaylar olaylar.

1x7

Güzel bir bölüm daha.
Liv'in annelik içgüdülerine sahip halini gördük bu sefer. :D

Cinayet şubenin başında ki adam zombi ve iyi biri sanırım. Şüpheli biraz aslında neden vurdu anlamadım, belki sinirine hakim olmadı veya ölmesini istedi.

Ve fare uğraşı sonuç verdi zombi fareler yarattı, şimdi onu nasıl geri döndürecek sorun o. :D

1x13 (Sezon Finali)

Dehşet bir bölümdü. :D Çok kıl bir yerde bıraktılar ama az çok olayın nereye gideceğini tahmin edebiliyorum.

Elinde sadece 2 kişilik anti-zombi aşısı vardı ve kullandı. Zombilerin başımıydı acaba o adam veya iler ki sezonda daha babalarımı ortaya çıkacak?

Liv hastane sahnesinden muhtemelen hastayım diyerek kan vermez. Filan filan bağlarlar. Asıl soru şu okadar zombiyi kim tutacak. :D

Sezona Puanım: 9.0

The Walking Dead'in eldeki bölümlerini bitirince yeni zombi arayışına girdim Ekim'e kadar idare etsin diyerekten bu diziyi buldum, sizce nasıl izlediniz mi CW team? :D @Çiğdem- @Forumdash

The Walking Dead'in eldeki bölümlerini bitirince yeni zombi arayışına girdim Ekim'e kadar idare etsin diyerekten bu diziyi buldum, sizce nasıl izlediniz mi CW team? :D @Çiğdem- @Forumdash
bu diziyi kesinlikle önermiyorum ben izlemedim zaten tam zombi diziside sayılmaz ben sana z-nation öneriyorum @destere ve ben 1.sezonu bitirdik 2.sezonu daha başlamadı walking deata altarnatif arıyorsan kesinlikle z-nation izlemelisin bence güzel bir zombi dizisiydi daha 1 sezon oynadı 13 bölüm hemen bitirir yeni sezona beklemeye başlarsın :F:F:F
https://fav10.net/forum/threads/z-nation-1-sezon-yorumları.233517/

bu diziyi kesinlikle önermiyorum ben izlemedim zaten tam zombi diziside sayılmaz ben sana z-nation öneriyorum @destere ve ben 1.sezonu bitirdik 2.sezonu daha başlamadı walking deata altarnatif arıyorsan kesinlikle z-nation izlemelisin bence güzel bir zombi dizisiydi daha 1 sezon oynadı 13 bölüm hemen bitirir yeni sezona beklemeye başlarsın :F:F:F
https://fav10.net/forum/threads/z-nation-1-sezon-yorumları.233517/
@destere ile senin ortak dizin mi var? 😱

Ben konusunu okudum anlamadım Izombie'nin, kız zombi ama doktorun yanında işe başlıyor kimse zombi olduğunu anlamıyor mu bu gelişmiş zombi zaar. :F

@destere ile senin ortak dizin mi var? 😱

Ben konusunu okudum anlamadım Izombie'nin, kız zombi ama doktorun yanında işe başlıyor kimse zombi olduğunu anlamıyor mu bu gelişmiş zombi zaar. :F
ayoll 10 tane dizi takip ediyorduk biz onunla bu sezon :F:F:F

bunun konusu şu cnm bu kız iyi bir zombi ama insanların beynini yemek zorunda her yediği beyin o insanın duygusal duygularını hatıalrını o kıza geçiriyor komedi gibide birşey aslında dizinin türünde :F:F:F

2x1

Liv'i özlemişiz. :) Yine bir oyunculuk şöleni izledik diyebilirim, bu sefer sokak ağzıyla bir liv vardı karşımızda.

Bölümde 2. sezonda ne yapacaklarını felan anlattıkları bir bölüm oldu o yüzden gereksiz gibi bir gözükecek yan konu vardı, yinede onu eğlenceli hala getirmeyi başarmışlar. Son olarak Liv <3

@OzaN konu adına editleme veya 2. sezon yorum konusu pls. (Umut mode on)

Son düzenleme: