ben izlemedim bu diziyi cnm izlemicem içimden başlamak hiç gelmiyorIlk bölümünu izledim @Çiğdem- begenmedim
ilk bölümünü izlermiş gibi yapıp kaçmıştım ama izleyeni vardı sanırım dizinin vahşi kalitesine dayanabilen çıkıyor )
Bence sezonun en kötüsü Forever + senin şu başka bi zombili dizin vardı ona benziyorilk bölümünü izlermiş gibi yapıp kaçmıştım ama izleyeni vardı sanırım dizinin vahşi kalitesine dayanabilen çıkıyor )
hayırrrr zaten walking dead ve z-nation 2 ttane zombi dizisi izliyorum walking deadın yan dizisiyle 3 tane olucak oyüzden u zombie ağır kaçar izlemek hiç içimden gelmiyor bakmıcam
z. nation bunun yanında zemzemle yıkanmış gibi durur bunda hiçbişey yok birde gül gibi kız solucanla besleniyorki hiç çekilecek gibi değilBence sezonun en kötüsü Forever + senin şu başka bi zombili dizin vardı ona benziyor
İlk bölümde solucan mı yemişti yoksa ölü beynımi?z. nation bunun yanında zemzemle yıkanmış gibi durur bunda hiçbişey yok birde gül gibi kız solucanla besleniyorki hiç çekilecek gibi değil
beyin veya makarna yemiştide yalnız zombi haline dönüşürken kız birde kusup oralığa zıçıp batırmıştı artık yediği makarna veya beyin herneyse solucan gibi geliyor bana )İlk bölümde solucan mı yemişti yoksa ölü beynımi?
Pek hatırlamıyorum işte, 20.dk'da kapamiştimbeyin veya makarna yemiştide yalnız zombi haline dönüşürken kız birde kusup oralığa zıçıp batırmıştı artık yediği makarna veya beyin herneyse solucan gibi geliyor bana )
bu diziyi kesinlikle önermiyorum ben izlemedim zaten tam zombi diziside sayılmaz ben sana z-nation öneriyorum @destere ve ben 1.sezonu bitirdik 2.sezonu daha başlamadı walking deata altarnatif arıyorsan kesinlikle z-nation izlemelisin bence güzel bir zombi dizisiydi daha 1 sezon oynadı 13 bölüm hemen bitirir yeni sezona beklemeye başlarsınThe Walking Dead'in eldeki bölümlerini bitirince yeni zombi arayışına girdim Ekim'e kadar idare etsin diyerekten bu diziyi buldum, sizce nasıl izlediniz mi CW team? @Çiğdem- @Forumdash
@destere ile senin ortak dizin mi var? 😱bu diziyi kesinlikle önermiyorum ben izlemedim zaten tam zombi diziside sayılmaz ben sana z-nation öneriyorum @destere ve ben 1.sezonu bitirdik 2.sezonu daha başlamadı walking deata altarnatif arıyorsan kesinlikle z-nation izlemelisin bence güzel bir zombi dizisiydi daha 1 sezon oynadı 13 bölüm hemen bitirir yeni sezona beklemeye başlarsın
https://fav10.net/forum/threads/z-nation-1-sezon-yorumları.233517/
ayoll 10 tane dizi takip ediyorduk biz onunla bu sezon@destere ile senin ortak dizin mi var? 😱
Ben konusunu okudum anlamadım Izombie'nin, kız zombi ama doktorun yanında işe başlıyor kimse zombi olduğunu anlamıyor mu bu gelişmiş zombi zaar.