sen forever izlemişmiydin istersen onada bir göz at bu diziye göre daha kaliteli daha temiz bir iş çıkarmışlarizledim fena değildi ama çabuk sıkılabilirim gibime geliyor.
iki dizi yeterde artar bile ) artık bünye kabul etmiş CW zehrini iki izleyen 10 dizisinide izlerben 2 dizisinni izliyimn @Çiğdem- 7 bana gelene ka @Forumdash la @BesaleT var hatta @cookies bile var bencen çok cw dizisi izliyiler
yok cw fgenelde fantastik takılıyor @Çiğdem- le senmin fantezilerine göre dizi yapıyor bnm ilgimi çekmiyi )sen forever izlemişmiydin istersen onada bir göz at bu diziye göre daha kaliteli daha temiz bir iş çıkarmışlar
iki dizi yeterde artar bile ) artık bünye kabul etmiş CW zehrini iki izleyen 10 dizisinide izler
üst üste iki zombi dizisi ağır gelir bundan sıkılırsam bakarım.sen forever izlemişmiydin istersen onada bir göz at bu diziye göre daha kaliteli daha temiz bir iş çıkarmışlar
iki dizi yeterde artar bile ) artık bünye kabul etmiş CW zehrini iki izleyen 10 dizisinide izler
forever zombi dizisi değil ?üst üste iki zombi dizisi ağır gelir bundan sıkılırsam bakarım.
poldark a başla nerdeyse ikinci bölümü yayınlanacak bak the returned a başladın beğendin poldark kaçmazyok cw fgenelde fantastik takılıyor @Çiğdem- le senmin fantezilerine göre dizi yapıyor bnm ilgimi çekmiyi )
poldark parlağı ile sana mutluluklarforever zombi dizisi değil ?
orda bir adam var 200 yaşında her öldüğünde denizden çırılçıplak çıkıp geri geliyor hiçbir zaman yaşlanmıyor bu diziyle tek bağlantısı o da morgda çalışıyor polisiye olayları çözüyor
poldark a başla nerdeyse ikinci bölümü yayınlanacak bak the returned a başladın beğendin poldark kaçmaz
poldark parlağını görsen @Çiğdem- e bile kaptırmazsın eminimpoldark parlağı ile sana mutluluklar
yok cw fgenelde fantastik takılıyor @Çiğdem- le senmin fantezilerine göre dizi yapıyor bnm ilgimi çekmiyi )
ayyy çok kararsız kalıyorum bu diziye başlayıp başlamamakla ilgili ama hiç içimden izlemek gelmiyor her bölüm beyin yiyen bir kız konusu bana hiç ilgi çekici gelmiyor daha doğrusu sırf midem dayanmaz diye izlemek istemiyorum @destere de kız solucan yiyor falan dedikçe ıyyypoldark parlağını görsen @Çiğdem- e bile kaptırmazsın eminim
neyse sen bilirsin iki tanede cillop gibi kız vardı dizide ama felix hayranına güzel kızlardan bahsetmek bile abes kaçıyor ya )
vallahi şimdi sana dert olur izlemezsen acaba dizi çok kaliteliydide destere mi bana engel oldu diyip kendini yer bitirirsin . bence sen en iyisimi ilk bölüme bir bak sonra karar ver sonra bana beddua etmeni istememayyy çok kararsız kalıyorum bu diziye başlayıp başlamamakla ilgili ama hiç içimden izlemek gelmiyor her bölüm beyin yiyen bir kız konusu bana hiç ilgi çekici gelmiyor daha doğrusu sırf midem dayanmaz diye izlemek istemiyorum @destere de kız solucan yiyor falan dedikçe ıyyy
askıya alıcam galiba bu diziyi ben
hahahaha zaten arrowu beğenmeyen birinin dizi görüşüne ben dikkat etmem cnmvallahi şimdi sana dert olur izlemezsen acaba dizi çok kaliteliydide destere mi bana engel oldu diyip kendini yer bitirirsin . bence sen en iyisimi ilk bölüme bir bak sonra karar ver sonra bana beddua etmeni istemem
madem öyle bizde ters reklam yaparızhahahaha zaten arrowu beğenmeyen birinin dizi görüşüne ben dikkat etmem cnm
ama en basından beridir bu diziye içim sinmiyordu midemin kaldıramayacağı şeyler var benimde içimden geçmiyordu yoksa senin kalitesiz dediğin diziler harika oluyor
2 diziyle bu yıl fantastik dısına çıktım önce dünyada son kalan adam koemdi dizisine başladım şimdide empire izliyorum 5.bölümdeyimmadem öyle bizde ters reklam yaparız
@Çiğdem- bates motel çok kalitesiz sakın başlama )
bates motele başlatamadık seni ama hala geç kalmış sayılmazsın onunda bir ilk bölümüne bir bak istersen bugün pek dizi yok toplam bir 40 dakikanı alır bence bir izle bakalım nasıl bir etki bırakıyor sende2 diziyle bu yıl fantastik dısına çıktım önce dünyada son kalan adam koemdi dizisine başladım şimdide empire izliyorum 5.bölümdeyim
yavas yavas diğer türlere bakmaya basladım senin yüzünden hep
bugün arrow ve süpernatural izledim cnm ve empirenin kalan bölümlerini izlicem boşluk buldukça yani şu empireyi bir elimden çıkarayım ayrıca ara veren dizilerimde bu hafta döndüler aradan empireye bile zaman bulamıcak gbiyim ama 2-3 güne bitirmeyi düşünüyorum 🙂🙂🙂bates motele başlatamadık seni ama hala geç kalmış sayılmazsın onunda bir ilk bölümüne bir bak istersen bugün pek dizi yok toplam bir 40 dakikanı alır bence bir izle bakalım nasıl bir etki bırakıyor sende
hep bir bahane hep bir bahanebugün arrow ve süpernatural izledim cnm ve empirenin kalan bölümlerini izlicem boşluk buldukça yani şu empireyi bir elimden çıkarayım ayrıca ara veren dizilerimde bu hafta döndüler aradan empireye bile zaman bulamıcak gbiyim ama 2-3 güne bitirmeyi düşünüyorum 🙂🙂🙂
hahaha ayolll ne yalanı şuan tam 21 tane güncel dizim var hergün 3-4 tane bölüm geliyor şuanboşluk buluğumda empireye bakıyorumhep bir bahane hep bir bahane
söyle söyle yalandan kim ölmüş zaten
bizde inandık sırf bates motel in ilk bölümüne bakmamak için nerdeyse seçimlerde milletvekili adayı oldum seçimler bitsin sonra diyecek kadar yalana başvuruyorsun
tamam anladık işte izlemek istemiyorsun bir kamyon yalan söylemen gerekmiyorduki )
@Çiğdem- koş begenen çıktı1x1
+Uzun süredir böyle birşey bekliyormuşuz hissi yarattı.
+Araya çizgidizi parçaları atmaları güzeldi aynı şekilde.
+Zombi dizilerine ayrı bir hava kattığını düşünüyorum, birçok taklit vardı, komedi tarzında güzel şekilde düşünmüşler.
-Bir yerde sonra patlar gibi geliyor ama belli olmaz Flash bunu başardı - konusu itibariyle-
Genel olarak zevkli buldum ki zaten facebook reklamlarından beri sürekli bekliyordum.