CW iZombie - Dizi Yorumları

şikjayet edeyim de ilk defa Tuba dışında bir nedenden ceza al .ss ayrıca bakirenin ilk 2 bölümünü izledim ben sadece:F cw den reign le the 100 ü izliyom :F
ayy işte diğer kıytırık dizide reigne işte o 2 dizi cw kanalını lekeliyorlar
iştemiyoruz o dizileri :F:F:F

ne tesadüf iki dizinin de başrolü kadın ve seni çatlatan güzellikteler :F @destere :F
ben regl ı almayayım :))

ayy işte diğer kıytırık dizide reigne işte o 2 dizi cw kanalını lekeliyorlar
iştemiyoruz o dizileri :F:F:F
miden kaldırıyorsa ilk bölümü mutlaka izle :) gül gibi kız solucan yiyor sen böylelerini seversin senin daryl da solucanla besleniyordu :)

bu diziye @vadikızı nı etiketlemeyi unutmuşum belki o da CW dizilerini seviyordur tek bir ben sevemedim :)

ben regl ı almayayım :))

miden kaldırıyorsa ilk bölümü mutlaka izle :) gül gibi kız solucan yiyor sen böylelerini seversin senin daryl da solucanla besleniyordu :)

bu diziye @vadikızı nı etiketlemeyi unutmuşum belki o da CW dizilerini seviyordur tek bir ben sevemedim :)
cw dizileri derken ben bu diziyi izlicem inşallah
bates moteli 3.sezona geçeyimde

kalır yahu :D geçen yıl yaptım kendin beğenmiştin hatta , ne çabuk unuttun :D
beğendimde işte aradaki ufak tefek sahneler kaçıyor mesela 5x14 bölümde maggie bir 15 saniye gözüktü sezon sonu yorumda o 15 saniye yorumunda yer almayacak büyük ihtimal :)

beğendimde işte aradaki ufak tefek sahneler kaçıyor mesela 5x14 bölümde maggie bir 15 saniye gözüktü sezon sonu yorumda o 15 saniye yorumunda yer almayacak büyük ihtimal :)
yakında haberleri açıcam biliyorum o sorunu , AMC the walkng dead için yeni sezonda büyük değişiklikler yapacak :)