Ayol twd kadar yoktur merak etme bu komedi dizisi sayilircnm ben tamamen iğrenc sahneler vardır diye çekiniyorum 2-3 gün yemek yiyemiyorum çünkü @kaan955 varmı öyle birşey dizide
Ayol twd kadar yoktur merak etme bu komedi dizisi sayilircnm ben tamamen iğrenc sahneler vardır diye çekiniyorum 2-3 gün yemek yiyemiyorum çünkü @kaan955 varmı öyle birşey dizide
İki beyinde mi yemiyelim.cnm ben tamamen iğrenc sahneler vardır diye çekiniyorum 2-3 gün yemek yiyemiyorum çünkü @kaan955 varmı öyle birşey dizide
Ayol twd kadar yoktur merak etme bu komedi dizisi sayilir
ayy yokya izlemem galiba her bölüm beyin yiyormuş falan twd lerde okadar iğrenc şey yok en azından her bölüm yok ama bu kız her bölüm bilmem neler yiyecek bu cw dizisinide izlemeyi vereyim geriye kalan hepsini izliyorum zatenİki beyinde mi yemiyelim.
Yemek yiyor altı üstü kızı rahat bırakın, yok çok uç birşey.
Twd izliyorsan zaten bunu izleyebilirsin heralde.ayy yokya izlemem galiba her bölüm beyin yiyormuş falan twd lerde okadar iğrenc şey yok en azından her bölüm yok ama bu kız her bölüm bilmem neler yiyecek bu cw dizisinide izlemeyi vereyim geriye kalan hepsini izliyorum zaten
Iyi halt yicen .ssayy yokya izlemem galiba her bölüm beyin yiyormuş falan twd lerde okadar iğrenc şey yok en azından her bölüm yok ama bu kız her bölüm bilmem neler yiyecek bu cw dizisinide izlemeyi vereyim geriye kalan hepsini izliyorum zaten
Twd izliyorsan zaten bunu izleyebilirsin heralde.
Beyin yiyor sadece, makarna acı sos sıkıp yiyor.
ilk bölümüne göz atarım ozaman @kaan955 🙂🙂🙂Iyi halt yicen .ss
Ne var beyin yiyosa ? O beyin degilki normaldw öyle düşün biraz .ss .ss twdyi izlerken iyi ayol bu dizi komedi dediğim gibi 😉
Izle ilk bölümü begenirsen soyle bende izleyim zaten bu kız icin senin superportakalin günü degismis 😱 😱
Hiçbir zaman baslayamayacagim gibihenüz başlayamadım cnm sen 🙂🙂🙂
flashı iizledinmi🙂🙂🙂Hiçbir zaman baslayamayacagim gibiaraya yazililar falan girdi falan yani
Bu aksam arrowuda izleyip yorum yapcamyorum yapsanıza ayoll🙂🙂🙂
izle cnm atom arrow kapışması varBu aksam arrowuda izleyip yorum yapcam
20 dakika değildi ne 20'si.1x3
Diziyi Liv için izlediğim gerçeği. <3
Ve birde 20 dakika değilmiydi dizi ne ara 40 oldu.
Şu diğer zombi'yi hiç sevmiyorum, o çocuğu yemez umarım, muhtemelen onun arkadaşını kaçırıp zombi yapıp bunuda ekibe katacak diye düşünüyoru
Liv'i TWD'de zombilerin başı yap oynasın, Rick felan kalmaz ortada.
Bi 20 dakika iZombie izliyimde keyfim yerine gelsin demiştim ama olmadı.20 dakika değildi ne 20'si.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?