İsmimi bildiğine göre rahatlıkla bulup takip edersin. @Dosi ve @denizz19'u takip ettiğine göre beni rahatlıkla bulursun.İsmini ver takip edeyimSenin nickini her gördüğüm de aklıma Abdullah geliyor niyeyse
İsmimi bildiğine göre rahatlıkla bulup takip edersin. @Dosi ve @denizz19'u takip ettiğine göre beni rahatlıkla bulursun.İsmini ver takip edeyimSenin nickini her gördüğüm de aklıma Abdullah geliyor niyeyse
Etiket olmamış ama etkinlikte gördüm.İsmimi bildiğine göre rahatlıkla bulup takip edersin. @Dosi ve @denizz19'u takip ettiğine göre beni rahatlıkla bulursun.
İsmimi bildiğine göre rahatlıkla bulup takip edersin. @Dosi ve @denizz19'u takip ettiğine göre beni rahatlıkla bulursun.
Benimkilerde olmamışEtiket olmamış ama etkinlikte gördüm.
Instagram'da en çok paylaşımlarda @gözlemci ile muhabbet ettiğim için, beni takip edenler senden çok gözlemciyi farkediyordur(anlarsın)
twittirde de en çok @denizz19 un paylaşımlarında muhabettim oluyorbu detayıda belirtmiş olayım
Cidden ismin Abdullah mı 😱 Ben seninle tanışmış mıydım , aklıma nereden kazınmış acabaİsmimi bildiğine göre rahatlıkla bulup takip edersin. @Dosi ve @denizz19'u takip ettiğine göre beni rahatlıkla bulursun.
Sana bu Cumartesi sürprizim var bekle instagram da göstereceğimEtiket olmamış ama etkinlikte gördüm.
Instagram'da en çok paylaşımlarda @gözlemci ile muhabbet ettiğim için, beni takip edenler senden çok gözlemciyi farkediyordur(anlarsın)
twittirde de en çok @denizz19 un paylaşımlarında muhabettim oluyorbu detayıda belirtmiş olayım
Seninle arada denk geliyorduk konularda gözlemeci.Cidden ismin Abdullah mı 😱 Ben seninle tanışmış mıydım , aklıma nereden kazınmış acaba
Sana bu Cumartesi sürprizim var bekle instagram da göstereceğim
Sıradan paylaşım değilde, bana özel bir sürprizse bende yakın zamanda sana sürprizin alasını yapacağımCidden ismin Abdullah mı 😱 Ben seninle tanışmış mıydım , aklıma nereden kazınmış acaba
Sana bu Cumartesi sürprizim var bekle instagram da göstereceğim
En azından şunu demen lazım dur hatta ben seni öveyimSeninle arada denk geliyorduk konularda gözlemeci.
İsmimi de illa ki denk gelmişsindir.
Aslında iki türlü olacaktı özelden atacaktım bi de normal paylaşım , üzerine bastın ama özelden atacağım riskli olursa bakalımSıradan paylaşım değilde, bana özel bir sürprizse bende yakın zamanda sana sürprizin alasını yapacağım( şimdi böyle dedim diye bana özel birşey ayarlamaya çalışır)
Beni övmek için yola çıktı, kendini övdü.En azından şunu demen lazım dur hatta ben seni öveyimo kadar kalıcı şeyler konuşmuşum ki ismimi bile unutmamışsın
riskli derken?Aslında iki türlü olacaktı özelden atacaktım bi de normal paylaşım , üzerine bastın ama özelden atacağım riskli olursa bakalım
Aaa yok orada seni övdüm ama fark etmemişsinBeni övmek için yola çıktı, kendini övdü.
Ne yapmamı bekliyorsun yada umduğun şey nedirriskli derken?Benim yazım kafanı karıştırdı demi
Aslında bundan 1 ay önce düşünmüştüm ama yapamadım. Herşey senin sürprize bağlı deyip iyice kafanı karıştırayım
Yalnız ismi unutmayan sensin.Aaa yok orada seni övdüm ama fark etmemişsin
Ne yapmamı bekliyorsun yada umduğun şey nedirHani umduğunu bul diye soruyorum
Umduğumu bulamamak daha çok işime geliyor olabilirAaa yok orada seni övdüm ama fark etmemişsin
Ne yapmamı bekliyorsun yada umduğun şey nedirHani umduğunu bul diye soruyorum
İz bırakan sen olduğun için unutmamışım amaYalnız ismi unutmayan sensin.
Hangi böllümün yüksek lisansını yapıyorsun?
Yine bekleyeceğiz birkaç ay deseneUmduğumu bulamamak daha çok işime geliyor olabilir
Neyse sen aklındakini uygula, bende aklımdakini büyük ihtimmale temmuzda ya da en geç 20 Ağustos civarı uygulayacamTarihide vermiş oldum
Sen de ismimi unutmamışsın ama.İz bırakan sen olduğun için unutmamışım ama
Kendi alanımdan ilerliyorum bu sene ingilizceyi halledip doktoraya başlayacağım kısmetse ve inşallah olursa
Sağlık Yönetimi bu arada
Yine bekleyeceğiz birkaç ay deseneBari ne olduğunu söyle de bilelim merak etmeyelimBak ben sana cumartesi diyorum merak edilemeyecek kadar kısa bir tarih
Senin de üniversite bitti mi yoksa devam mı ediyorsunSen de ismimi unutmamışsın ama.
İyiymiş. Öğreten olmak en iyisidir. En baştaki öğreten olmak hatta. Nasipse ben de düşünüyorum. Benim de son derece zor olacak.
aa yok dersem cayma ihtimalim sıfır olur ama söylemesem, başka bir mevzuyla geçiştiririm zamanlaİz bırakan sen olduğun için unutmamışım ama
Kendi alanımdan ilerliyorum bu sene ingilizceyi halledip doktoraya başlayacağım kısmetse ve inşallah olursa
Sağlık Yönetimi bu arada
Yine bekleyeceğiz birkaç ay deseneBari ne olduğunu söyle de bilelim merak etmeyelimBak ben sana cumartesi diyorum merak edilemeyecek kadar kısa bir tarih
Tarih bölümü benim, son yılıma giriyorum. Son derece zor olacak, çok iyi bir bilgi birikimi istiyor çünkü.Senin de üniversite bitti mi yoksa devam mı ediyorsun
Son derece zor olacak derken anlaamadım ?
Takip edeni takip ederim.Tatil yap, hakkındır. Yorulmuşsundur.
Seni tanımak isterim bana ulaş yiğidim, takip edeni takip etmek bizim işimiz.Hahahaha, klişelikte boğulan kan dondurucu bir cümle kurdum ama komik geldi nedense.
Nihayet gençler kavuşmuşİsmini ver takip edeyimSenin nickini her gördüğüm de aklıma Abdullah geliyor niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?