Instagram'ın Yeni Özelliği: IG TV

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İsmimi bildiğine göre rahatlıkla bulup takip edersin. @Dosi ve @denizz19'u takip ettiğine göre beni rahatlıkla bulursun. :A
Etiket olmamış ama etkinlikte gördüm.
Instagram'da en çok paylaşımlarda @gözlemci ile muhabbet ettiğim için, beni takip edenler senden çok gözlemciyi farkediyordur :A (anlarsın :A)

twittirde de en çok @denizz19 un paylaşımlarında muhabettim oluyor :A bu detayıda belirtmiş olayım :A

İsmimi bildiğine göre rahatlıkla bulup takip edersin. @Dosi ve @denizz19'u takip ettiğine göre beni rahatlıkla bulursun. :A

Instagram'da en çok paylaşımlarda @gözlemci ile muhabbet ettiğim için, beni takip edenler senden çok gözlemciyi farkediyordur :A (anlarsın :A)

twittirde de en çok @denizz19 un paylaşımlarında muhabettim oluyor :A bu detayıda belirtmiş olayım :A
Benimkilerde olmamış :F @gözlemci @denizz19

Cidden ismin Abdullah mı 😱 Ben seninle tanışmış mıydım , aklıma nereden kazınmış acaba :A :A

Sana bu Cumartesi sürprizim var bekle instagram da göstereceğim :A :A

Cidden ismin Abdullah mı 😱 Ben seninle tanışmış mıydım , aklıma nereden kazınmış acaba :A :A

Seninle arada denk geliyorduk konularda gözlemeci. :A

İsmimi de illa ki denk gelmişsindir. :A

Sıradan paylaşım değilde, bana özel bir sürprizse bende yakın zamanda sana sürprizin alasını yapacağım :A ( şimdi böyle dedim diye bana özel birşey ayarlamaya çalışır :A)

Sıradan paylaşım değilde, bana özel bir sürprizse bende yakın zamanda sana sürprizin alasını yapacağım :A ( şimdi böyle dedim diye bana özel birşey ayarlamaya çalışır :A)
Aslında iki türlü olacaktı özelden atacaktım bi de normal paylaşım , üzerine bastın ama özelden atacağım riskli olursa bakalım :A :A

Aslında iki türlü olacaktı özelden atacaktım bi de normal paylaşım , üzerine bastın ama özelden atacağım riskli olursa bakalım :A :A
riskli derken? (b) Benim yazım kafanı karıştırdı demi :A
Aslında bundan 1 ay önce düşünmüştüm ama yapamadım. Herşey senin sürprize bağlı deyip iyice kafanı karıştırayım :A:A

Aaa yok orada seni övdüm ama fark etmemişsin :A :A

Ne yapmamı bekliyorsun yada umduğun şey nedir :A Hani umduğunu bul diye soruyorum :A
Umduğumu bulamamak daha çok işime geliyor olabilir :A
Neyse sen aklındakini uygula, bende aklımdakini büyük ihtimmale temmuzda ya da en geç 20 Ağustos civarı uygulayacam :A Tarihide vermiş oldum :F:F

Yalnız ismi unutmayan sensin. :A

Hangi böllümün yüksek lisansını yapıyorsun? :A
İz bırakan sen olduğun için unutmamışım ama :A :A

Kendi alanımdan ilerliyorum bu sene ingilizceyi halledip doktoraya başlayacağım kısmetse ve inşallah olursa :A
Sağlık Yönetimi bu arada :D

Umduğumu bulamamak daha çok işime geliyor olabilir :A
Neyse sen aklındakini uygula, bende aklımdakini büyük ihtimmale temmuzda ya da en geç 20 Ağustos civarı uygulayacam :A Tarihide vermiş oldum :F:F
Yine bekleyeceğiz birkaç ay desene :( Bari ne olduğunu söyle de bilelim merak etmeyelim :A Bak ben sana cumartesi diyorum merak edilemeyecek kadar kısa bir tarih :A :A

Kendi alanımdan ilerliyorum bu sene ingilizceyi halledip doktoraya başlayacağım kısmetse ve inşallah olursa :A

Yine bekleyeceğiz birkaç ay desene :( Bari ne olduğunu söyle de bilelim merak etmeyelim :A Bak ben sana cumartesi diyorum merak edilemeyecek kadar kısa bir tarih :A :A
Sen de ismimi unutmamışsın ama. :A

İyiymiş. Öğreten olmak en iyisidir. En baştaki öğreten olmak hatta. Nasipse ben de düşünüyorum. Benim de son derece zor olacak. :A

aa yok dersem cayma ihtimalim sıfır olur ama söylemesem, başka bir mevzuyla geçiştiririm zamanla:A:A

Takip edeni takip ederim. :A Tatil yap, hakkındır. Yorulmuşsundur. :A

Seni tanımak isterim bana ulaş yiğidim, takip edeni takip etmek bizim işimiz. :A Hahahaha, klişelikte boğulan kan dondurucu bir cümle kurdum ama komik geldi nedense. :A

İsmini ver takip edeyim :A :A Senin nickini her gördüğüm de aklıma Abdullah geliyor niyeyse :A :A
Nihayet gençler kavuşmuş :A
ilk adımı gözlemci atmış evet :A
Gizliliğe önem veren biri olarak ve rızasız paylaşım yapmayı sevmeyen biri olarak resminizi kırpıp kullanıcı adınızı sansürledim :A
20180621_173934.png