Hey stalker!Nihayet gençler kavuşmuş
ilk adımı gözlemci atmış evet
Gizliliğe önem veren biri olarak ve rızasız paylaşım yapmayı sevmeyen biri olarak resminizi kırpıp kullanıcı adınızı sansürledim
Ekli dosyayı görüntüle 59961
Hey stalker!Nihayet gençler kavuşmuş
Gizliliğe önem veren biri olarak ve rızasız paylaşım yapmayı sevmeyen biri olarak resminizi kırpıp kullanıcı adınızı sansürledim
Kabak gibi bildirim sayfamda beliriyor. Stalk ile ne alaka. O işi sen daha iyi yapıyorsunHey stalker!
Bana bildirim hiç gelmiyor. Hele birileri takipleşince hiç düşmüyor. "Etkinlik" kısmına tıklarsam görüyorum ancak.Kabak gibi bildirim sayfamda beliriyor. Stalk ile ne alaka. O işi sen daha iyi yapıyorsun
Tuhaf, banada bildirim gelmiyor birisi fotoğraflarımı beğenip yorum yapınca. İste ben o dediğin kısma bakıyorum kaçırmamak için ve haliyle orda görünüyorsunuzBana bildirim hiç gelmiyor. Hele birileri takipleşince hiç düşmüyor. "Etkinlik" kısmına tıklarsam görüyorum ancak.
Orda ben mi varım, aa ne kadar güzel çıkmışım minicik fotoda bile.Nihayet gençler kavuşmuş
İşte orası da "bildirim" olarak bahsettiğin kısım olmuyor. Yani oraya basarak stalk yapmış oluyorsun.Tuhaf, banada bildirim gelmiyor birisi fotoğraflarımı beğenip yorum yapınca. İste ben o dediğin kısma bakıyorum kaçırmamak için ve haliyle orda görünüyorsunuz
Şimdi instagramda seni etiketlediğim mesaja bak. O vesileyle dün başka birinin başkasına benim fotomun altında benide etiketleyerek yapmış olduğu bir bildirimi yeni farkettim. Ben özel seni yada başkasına bakmıyorum. Orası genel olarak herkesinkini gösteren yerİşte orası da "bildirim" olarak bahsettiğin kısım olmuyor. Yani oraya basarak stalk yapmış oluyorsun.
Sen aslında başkalarını o esnada takip ettiğin için @Arslan Bey ile @gözlemci nin arasına girmişsin ve evet minicik fotoda gözlemci ile kulaklarınız pek havalı çıkmışOrda ben mi varım, aa ne kadar güzel çıkmışım minicik fotoda bile.
Etiket yaparsan bildirimi alrsın. Diğer türlü bildirimi göremezsin. Seninle alakası olması lazım. En azından bende öyle.Şimdi instagramda seni etiketlediğim mesaja bak. O vesileyle dün başka birinin başkasına benim fotomun altında benide etiketleyerek yapmış olduğu bir bildirimi yeni farkettim. Ben özel seni yada başkasına bakmıyorum. Orası genel olarak herkesinkini gösteren yer
Olabilir mantıklı.Sen aslında başkalarını o esnada takip ettiğin için @Arslan Bey ile @gözlemci nin arasına girmişsin ve evet minicik fotoda gözlemci ile kulaklarınız pek havalı çıkmış
YoruldumEtiket yaparsan bildirimi alrsın. Diğer türlü bildirimi göremezsin. Seninle alakası olması lazım. En azından bende öyle.
Akademik mi düşünüyorsun peki?Tarih bölümü benim, son yılıma giriyorum. Son derece zor olacak, çok iyi bir bilgi birikimi istiyor çünkü.
Sen bizi mi gözetliyorsun Yok bu ünvanı ben hak etmiyorum sana devrediyorum bundan sonra sen ol gözlemciNihayet gençler kavuşmuş
Yüksek lisans düşündüğüm için, evet.Akademik mi düşünüyorsun peki?
Sen bizi mi gözetliyorsun Yok bu ünvanı ben hak etmiyorum sana devrediyorum bundan sonra sen ol gözlemci
Kaseti başa saramam. @Arslan Bey e durumu açıklamaya çalıştım tüm enerjim gitti :SAkademik mi düşünüyorsun peki?
Sen bizi mi gözetliyorsun Yok bu ünvanı ben hak etmiyorum sana devrediyorum bundan sonra sen ol gözlemci