Instagram'ın Yeni Özelliği: IG TV

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bana bildirim hiç gelmiyor. Hele birileri takipleşince hiç düşmüyor. "Etkinlik" kısmına tıklarsam görüyorum ancak. :A
Tuhaf, banada bildirim gelmiyor birisi fotoğraflarımı beğenip yorum yapınca. İste ben o dediğin kısma bakıyorum kaçırmamak için ve haliyle orda görünüyorsunuz :A

Tuhaf, banada bildirim gelmiyor birisi fotoğraflarımı beğenip yorum yapınca. İste ben o dediğin kısma bakıyorum kaçırmamak için ve haliyle orda görünüyorsunuz :A
İşte orası da "bildirim" olarak bahsettiğin kısım olmuyor. Yani oraya basarak stalk yapmış oluyorsun. :A

İşte orası da "bildirim" olarak bahsettiğin kısım olmuyor. Yani oraya basarak stalk yapmış oluyorsun. :A
Şimdi instagramda seni etiketlediğim mesaja bak. O vesileyle dün başka birinin başkasına benim fotomun altında benide etiketleyerek yapmış olduğu bir bildirimi yeni farkettim. Ben özel seni yada başkasına bakmıyorum. Orası genel olarak herkesinkini gösteren yer :D

Şimdi instagramda seni etiketlediğim mesaja bak. O vesileyle dün başka birinin başkasına benim fotomun altında benide etiketleyerek yapmış olduğu bir bildirimi yeni farkettim. Ben özel seni yada başkasına bakmıyorum. Orası genel olarak herkesinkini gösteren yer :D
Etiket yaparsan bildirimi alrsın. Diğer türlü bildirimi göremezsin. Seninle alakası olması lazım. En azından bende öyle. :A

Etiket yaparsan bildirimi alrsın. Diğer türlü bildirimi göremezsin. Seninle alakası olması lazım. En azından bende öyle. :A
Yoruldum :)
İyi akşamlar
20180621_181102.png

Tarih bölümü benim, son yılıma giriyorum. Son derece zor olacak, çok iyi bir bilgi birikimi istiyor çünkü. :D
Akademik mi düşünüyorsun peki? :D
Nihayet gençler kavuşmuş :A
ilk adımı gözlemci atmış evet :A
Gizliliğe önem veren biri olarak ve rızasız paylaşım yapmayı sevmeyen biri olarak resminizi kırpıp kullanıcı adınızı sansürledim :A
Ekli dosyayı görüntüle 59961
Sen bizi mi gözetliyorsun :A Yok bu ünvanı ben hak etmiyorum sana devrediyorum bundan sonra sen ol gözlemci :A :A

Akademik mi düşünüyorsun peki? :D

Sen bizi mi gözetliyorsun :A Yok bu ünvanı ben hak etmiyorum sana devrediyorum bundan sonra sen ol gözlemci :A :A
Kaseti başa saramam. @Arslan Bey e durumu açıklamaya çalıştım tüm enerjim gitti :S
istediğiniz gibi düşünün ben pes ediyorum :A
Evet aynen öyle yapıyorum huyum kurusun :A