Maskeli Fedai
Favori Üye
Haliç metrosundan anlık…
Dosiyi sınavım var diye kandırmış @Maskeli Fedai
Hocam kan dondurucu bir şey öğrendim.. @serhatt la buluşmuş..
Haliç metrosundan anlık…
Dosiyi sınavım var diye kandırmış @Maskeli Fedai
Hocam kan dondurucu bir şey öğrendim.. @serhatt la buluşmuş..
Ben yokum ben yokum..@Tolstoyevski 'den yardım almak istemiş @serhatt ama Tols ona yeter xdragxx'ten umudunu kes demiş. O da ya Maskeli diye sormuş
Hocam bu dosimosi çok kaşınıyor mlsf..Ben yokum ben yokum..
Tols'un saldırdık ya ikimizi hedef tahtası haline getirmeye çalışıyor..Hocam bu dosimosi çok kaşınıyor mlsf..
Ama yemezler hocam. Neymiş okulun tanıtımını yapmış... Yolunun üstündeydi belki.Tols'un saldırdık ya ikimizi hedef tahtası haline getirmeye çalışıyor..
Ya bıraksınlar bu okul mokul işlerini hocam.. Bunlar giderken biz dönüyorduk.. Tols'u tanımasak inanacaz..Ama yemezler hocam. Neymiş okulun tanıtımını yapmış... Yolunun üstündeydi belki.
Tols son zamanlarda aşırı değişti hocam. Büyük ihtimalle gacılarla açık büfe kahvaltılara falan gidiyor. Öyle bir duyum aldım.Ya bıraksınlar bu okul mokul işlerini hocam.. Bunlar giderken biz dönüyorduk.. Tols'u tanımasak inanacaz..
@xdragxx hocamla beni ateşin tam ortasına atmışsın..Seni serhat'ın radarından kurtarmaya çalıştım aslında. İyilik yaramıyor
Bundan sonra beni bu muhabete etiket etmeyin ozaman. Hep başlatan sensin ama laf yiyen ben.
Ne haliniz varsa görün
Hocam gacıları serpme kahvaltıya götürüp bütün hesabı kendisi ödüyormuş. Elleriyle menemen yediriyormuş.. @TolstoyevskiTols son zamanlarda aşırı değişti hocam. Büyük ihtimalle gacılarla açık büfe kahvaltılara falan gidiyor. Öyle bir duyum aldım.
Ok ok orda @Maskeli Fedai hocam Tols'un üstüne gidiyor aslında. Sen de beni olayın içine dahil ediyorsun yineSeni serhat'ın radarından kurtarmaya çalıştım aslında. İyilik yaramıyor
Bundan sonra beni bu muhabete etiket etmeyin ozaman. Hep başlatan sensin ama laf yiyen ben.
Ne haliniz varsa görün
Biz Tolsla uğraşırken @Dosi durduk yeri seni ve beni atıyor ortaya hatta diğer konuya gidip oylama muhabbeti de yapıyorOk ok orda @Maskeli Fedai hocam Tols'un üstüne gidiyor aslında. Sen de beni olayın içine dahil ediyorsun yine
Tols son zamanlarda aşırı değişti hocam. Büyük ihtimalle gacılarla açık büfe kahvaltılara falan gidiyor. Öyle bir duyum aldım.
Peki ya zeytin...@xdragxx hocamla beni ateşin tam ortasına atmışsın..
------
Hocam gacıları serpme kahvaltıya götürüp bütün hesabı kendisi ödüyormuş. Elleriyle menemen yediriyormuş.. @Tolstoyevski
Uuuuu erkek oğlu erkek bir hareket hocam. Kendisi zaten iddaa zengini kahvaltı falan koymaz ona.@xdragxx hocamla beni ateşin tam ortasına atmışsın..
------
Hocam gacıları serpme kahvaltıya götürüp bütün hesabı kendisi ödüyormuş. Elleriyle menemen yediriyormuş.. @Tolstoyevski
@Tolstoyevski açık büfe sever.... @Maskeli FedaiUuuuu erkek oğlu erkek bir hareket hocam. Kendisi zaten iddaa zengini kahvaltı falan koymaz ona.
Adamın niye iddaa oynadığı belli oldu hocamUuuuu erkek oğlu erkek bir hareket hocam. Kendisi zaten iddaa zengini kahvaltı falan koymaz ona.
Helal olsun hocam ayakta alkışladım bu hareketi.Adamın niye iddaa oynadığı belli oldu hocamYalnız winner olmuş bu hareketiyle..
Tols'un gerçek yüzünü ifşa etmemize karışmayacaksın Dosi hanım.. @xdragxxHer konuda herzaman onlar ikisini ilk yazan sen oldun ama bakıyorum da ihale bana kalıyor. Mesajlarımı siliyorum. Bunuda sonra silerim. Alıntı ettiklerinizi silip silmemek size kalmış.
Artık cevapta yazmayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?