InstaFavori

Haliç metrosundan anlık…

ix2gv4a.jpeg

Dosiyi sınavım var diye kandırmış @Maskeli Fedai

@Tolstoyevski bana yalan söylemez. Hem belki canlı yayın açıp okulu tanıttı :A @Maskeli Fedai
Hocam kan dondurucu bir şey öğrendim.. @serhatt la buluşmuş..

Ya bıraksınlar bu okul mokul işlerini hocam.. Bunlar giderken biz dönüyorduk.. Tols'u tanımasak inanacaz..
Tols son zamanlarda aşırı değişti hocam. Büyük ihtimalle gacılarla açık büfe kahvaltılara falan gidiyor. Öyle bir duyum aldım.

Seni serhat'ın radarından kurtarmaya çalıştım aslında. İyilik yaramıyor

Bundan sonra beni bu muhabete etiket etmeyin ozaman. Hep başlatan sensin ama laf yiyen ben.
Ne haliniz varsa görün
@xdragxx hocamla beni ateşin tam ortasına atmışsın..
------

Tols son zamanlarda aşırı değişti hocam. Büyük ihtimalle gacılarla açık büfe kahvaltılara falan gidiyor. Öyle bir duyum aldım.
Hocam gacıları serpme kahvaltıya götürüp bütün hesabı kendisi ödüyormuş. Elleriyle menemen yediriyormuş.. @Tolstoyevski

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Seni serhat'ın radarından kurtarmaya çalıştım aslında. İyilik yaramıyor

Bundan sonra beni bu muhabete etiket etmeyin ozaman. Hep başlatan sensin ama laf yiyen ben.
Ne haliniz varsa görün
Ok ok orda @Maskeli Fedai hocam Tols'un üstüne gidiyor aslında. Sen de beni olayın içine dahil ediyorsun yine :bağır:

Her konuda herzaman onlar ikisini ilk yazan sen oldun ama bakıyorum da ihale bana kalıyor. Mesajlarımı siliyorum. Bunuda sonra silerim. Alıntı ettiklerinizi silip silmemek size kalmış.
Artık cevapta yazmayacağım
Tols'un gerçek yüzünü ifşa etmemize karışmayacaksın Dosi hanım.. @xdragxx

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx