Konudaki ilk fotoğrafım. 💙 Güneşli bir Aydın'dan herkese merhaba. ✌
@Dosi @Bully @xemrexxx @Ahmed @DarkLegenD @Tolstoyevski @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @MEnes @MasacRE @Emre Ozansoy @Çiğdem @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt @Felon @The_Erinch @Billy Kane
Konudaki ilk fotoğrafım. 💙 Güneşli bir Aydın'dan herkese merhaba. ✌
@Dosi @Bully @xemrexxx @Ahmed @DarkLegenD @Tolstoyevski @cookies @mrt-06 @Harunnn60 @MEnes @MasacRE @Emre Ozansoy @Çiğdem @xBUGRAx @vadikızı @Yiğitt @Felon @The_Erinch @Billy Kane
Beni gören gördü zaten @Ahmed'in programında. Daha da atmam artık.
Teşekkür ederim. 🙈 Belki bir gün sosyal medyada görürsün. ❤
36 yıl Önceki Erinç i atmak istedim deÇektiğin her fotoğrafı atabilirsin, konuda öyle yazıyor. Kendini de atabilirsin.
Ya ne güzel bir fotoğraf 🥰
Bende seviyorum kendimi... 1 yaşında Erinç...Pasta başında amma somurmuşum yaaa.. Acaba ne düşünüyorumYa ne güzel bir fotoğraf 🥰
Foto çok tatlı
Yalnız saçların harikaymış Erinç abi kıvır kıvırBende seviyorum kendimi... 1 yaşında Erinç...Pasta başında amma somurmuşum yaaa.. Acaba ne düşünüyorumSevgi dolu düşüncen için teşekkürler @alperuz
Kısmet😊@Silinmiş Üye @Dosi @vadikızı @alperuz
Hepinize çok teşekkür ederimmmmm
Hepinizin bebeklik hallerini görmek isterdim
37 yasinda oldugunu ben hic bilmiyordum, 15-20 falan saniyorum seni.
Didim’e selamlar, çok çok özlendi.Konudaki ilk fotoğrafım. 💙 Güneşli bir Aydın'dan herkese merhaba. ✌
Didim’e her yaz geliyorum, artık bir ara vereyim diyorum. Bu yıl hedef Fethiye gibiGelsene bir gün gezelim birlikte iki yakışıklı.
@Silinmiş Üye @Dosi @vadikızı @alperuz
Hepinize çok teşekkür ederimmmmm
Hepinizin bebeklik hallerini görmek isterdim
Yok ya atacaksa herkes güncelini atsın, kim nasılmış onu görürdük. Hala görmediğimiz çok üye var.
Kız arkadaşımı da dahil edebilir miyiz programımıza?Fethiye'de olur, ben gitmedim daha önce ama bu yaz benimde Fethiye-Marmaris gündemimde tatil için kamp falan da atmak için.İstersen fethiye'yi birlikte fethederiz.
Kız arkadaşımı da dahil edebilir miyiz programımıza?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?