Çok güzel yaa. Bayıldım.
Bizimde köy böyle. Keşke gidebilsem artık.
Çilek Kocaelide bahçemizde var bizim. Sizin ki dağ çileği galiba
Bizim köyde buna Madımak yemeği diyoruz.
Host Sana.ss
Hhaha ama hangisi ayoll belki danayı diyordur ama Emre kendini hemen anlamış gibiŞu yatan var ya
Aaa evet her şey var bizim buralar meyve sebze sende gidersin umarım cnmÇok güzel yaa. Bayıldım.
Bizimde köy böyle. Keşke gidebilsem artık.
Çilek Kocaelide bahçemizde var bizim. Sizin ki dağ çileği galiba
Hhaha ama hangisi ayoll belki danayı diyordur ama Emre kendini hemen anlamış gibi
Pilav dışında pazardan yemek alınmaz tarlalardan hep çeşit çeşit yemekler çıkıyor geldimizden beridir bizde öyle yiyoruzKöy yemeğinden anlamıyorlar demek ki.
Şunun dolduruşuna gelmeKöy yemeğinden anlamıyorlar demek ki.
Kız ben yalının bahçesindeki çimlerden başka yeşillik görmemiş bi insanım,tabi bilmem,anlamam
DanaHhaha ama hangisi ayoll belki danayı diyordur ama Emre kendini hemen anlamış gibi
Cevabım bu olmuştu görür görmez Kaan gelmişti aklıma yüzü çok andırıyor Kaanın biraz daha açık tenlisi sadeceDoğrudur, bizim zevklerimiz benzerdir kendisiyle
Otomatikman şu açıldı noluyor diyorum, Hayrettin'e hayatını silerim diye bağırıyor, gülesim geldiAnlamışsındır
@dizi kolik buradaKöyden anlık yollayayım.
@Çiğdem- ve @mrt-06 estetiğe dikkat...@Billy Kane sana layık olmaya çalışıyorum.@Ahmed @serhatt @cookies @xemrexxx @sokak sanati @Dosi @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 60281
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?