Al Pacino filmlerini fazla beğenmesemde kafadan 9 puan garanti, ama dediğim gibi konuyuda beğenseydim 10 puan verirdimBen @cevaa fazla beğenmeyebilir ağır bir film olduğu için diye tahmin ediyordum öyle de olmuş zaten ama puana yansımamış bu durum.
9 kafadan vermek için biraz fazla yüksek bir puan değil mi?Zaten Al Pacino oynuyorsa kafadan 9 puan garanti konuyuda beğensem 10 verirdim
Al Pacino filmlerini fazla beğenmesemde kafadan 9 puan garanti, ama dediğim gibi konuyuda beğenseydim 10 puan verirdim
Olayı psikolojik tarafa çekerlerse, tabi ağır gider. Bir de Al Pacino'nun o yaşta koşuşturmacalarda yer alması da büyük başarı.Ben @cevaa fazla beğenmeyebilir ağır bir film olduğu için diye tahmin ediyordum öyle de olmuş zaten ama puana yansımamış bu durum.
Oyunculuk konusunda Al Pacino usta. O yaşta o performans çok iyi.Zaten Al Pacino oynuyorsa kafadan 9 puan garanti konuyuda beğensem 10 verirdim
Al Pacino filmlerini fazla beğenmesemde kafadan 9 puan garanti, ama dediğim gibi konuyuda beğenseydim 10 puan verirdim
Konu Al Pacino olunca pek yüksek değil bence9 kafadan vermek için biraz fazla yüksek bir puan değil mi?
Psikoljik taraf benim için sıkıntı olmaz da filmin başları fazla ağırdı olaya epey geç girdiler. Bence sıkıntı daha çok ilk kısımdaydı yani. Yine de genel olarak iyi filmdi tabii.Olayı psikolojik tarafa çekerlerse, tabi ağır gider. Bir de Al Pacino'nun o yaşta koşuşturmacalarda yer alması da büyük başarı.
Oyunculuk konusunda Al Pacino usta. O yaşta o performans çok iyi.
Olayı gizemli yapmaya çalıştılar biraz da, o açıdan kopukluk yaşandı. O gizem çözülesiye kadar her şey ağır gitti.Psikoljik taraf benim için sıkıntı olmaz da filmin başları fazla ağırdı olaya epey geç girdiler. Bence sıkıntı daha çok ilk kısımdaydı yani. Yine de genel olarak iyi filmdi tabii.
9 iyidir iyidirAl Pacino ismini gördüğüm an konusuna ve diğer oyunculara bakmadan izlemeye karar verdim ama film tam anlamıyla beklediğim gibi çıkmadı. Sürükleyici bir filmdi ama ağır ilerlemesi biraz sıktı açıkcası. İzlerken olayların nasıl gelişeceğini az çok tahmin ediyorsunuz.
Filmin en büyük şansı oyunculardı.
Al Pacino reyiz yine döktürmüş her zaman ki gibi. Yaşına rağmen kovalama sahnesinde iyiydi. Ayrıca uykusuz kaldığı yerlerde de çok iyiydi.
Robin Williams çok farklı bir roldeydi. Rolü itibariyle pek fazla oyunculuk sergileyememiş ama filmde olması önemliydi.
Al Pacino reyizin müthiş oyunculuğu için
9/10
9 kafadan vermek için biraz fazla yüksek bir puan değil mi?
8 yine anlaşılabilir ben de çok sevdiğim bazı oyuncuların filmlerine 8'den aşağı kolay kolay puan vermem de 9 biraz fazla kaçıyor.Al Pacino bana Righteous Kill gibi bir filmi izletmiş adam.[emoji23] 9 fazla tabii ama ben onun filmlerini az biraz beğensem 8 garantidir.Mesela Sea Of Love'a 8 verdim.Başkası oynasa izlemem bile.[emoji5]️
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
8 yine anlaşılabilir ben de çok sevdiğim bazı oyuncuların filmlerine 8'den aşağı kolay kolay puan vermem de 9 biraz fazla kaçıyor.
Her şeyiyle başyapıt olursa 10 puan da verilebilir. En azından bazı şeyleriyle başyapıt olsa yeter 9 için.Aynen eğer 9 vereceksen filmin herşeyiyle başyapıt olması lazım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi