IMDb Top 250'deki Sıra Değişimleri

Sonradan izleyenler genelde daha düşük verip ortalamayı düşürüyorlar, çünkü ilk puan verenler zaten filmi dört gözle bekleyen ve genelde sinemada izleyen kitle oluyor.
Çoğu sinemada izlemek istemiş olabilir o yüzden onlarıda katarsak yükselebilirde diyecektim listeye baktım dediğin gibi düşmeye başlamış
.

2016'dan giren ilk film Deadpool oldu. Kalıcı olacak galiba. 25 bin küsür oy ve 8.8 puanı var. Diğer süper-kahraman filmlerinden farklı bir film gibi duruyor. Zaten karaktere de süper-kahraman diyemeyiz. Haftaya izleyeceğim.

@OzaN @Tolstoyevski @HeisenBerg @gundix123

Bu Deadpool mevuzusu ne ki bir süredir bu kadar popüler? Örümcek Adam'a şekil yönüyle benzeyen bir tipe benziyor, mecbur kalmadıkça izleyeceğimi sanmıyorum eğer kalıcı olmazsa. Bunu izlemeden önce X Men serisini mi izlemek gerekiyordu? Eğer öyleyse daha X Men serisinin bile birinci filmini taa 2 yıl önce anca bitirip ikinciye geçememiştim ama bitirmeyi düşünüyordum, heralde bu yılın sonlarına doğru anca bitiririm.

Spiderman ile alakası yok. Anti-kahraman bu adam. Öyle çocuklara hitap eden bir film değil. Zaten film de yetişkin yaş sınırlı diye biliyorum. X-Men izlemene gerek yok. Karakter Wolverine'in bir filminde vardı ama izlemene gerek yok.

Puanı şu an 8.3 olarak görünüyor, sanırım beğenmeyenler de oy kullanınca biraz düşmüş olmalı.
Şuan bakıyorum ve hala 8.8 gözüküyor. Sen baktığında kaç oy kullanılmıştı? Bir anda 8.8'den 8.3'e düşmesi mümkün bir olay değil zaten.

Şuan bakıyorum ve hala 8.8 gözüküyor. Sen baktığında kaç oy kullanılmıştı? Bir anda 8.8'den 8.3'e düşmesi mümkün bir olay değil zaten.
Senin mesajını görüp baktığımda 8.3'tü, ama şu an 8.8 oldu; gerçi IMDb Top 250'de 8.3 ile 87. sırada gösteriyor.

Son düzenleme:
Senin mesajını görüğp baktığımda 8.3'tü, ama şu an 8.8 oldu, gerçi IMDb Top 250'de 8.3 ile 87. sırada gösteriyor.
Sanırım o düzenli oy verenlerin puanı. Her filmde olan bir durum. Mesela 1. sıradaki Esaretin Bedeli'nin 9.3 puanı var ama listede 9.2 diye gözüküyor.

Geçen yine bir Marvel filmi abartılıyor.

Eleştirmen yorumları ortalama iyi bir şey olduğunu sanmıyorum. Sinemada izlemem ama nete düşünce bir göz atarız puanı yükseklerde gezmeye devam ederse...

Film 127. sıraya kadar yükseldi. Daha da yükselir umarım.

Genelde blu-ray'i düşen filmler listede düşüşe geçer ama Room tam tersi yükselmeye devam ediyor. Bu da listede kalıcı olacağının işareti gibi gözüküyor.

Beyazperde eleştiri de 5 puan vermiş.Sanırım bende bir sorun var

"Çağrı" filmi 25 bin barajını aştığı için listeye 126.sıradan giriş yapmış, belki de uzun zamandır listedeydi fakat yeni fark ettim. Listeye girmesi gereken bir yapımdı, bir türlü tam anlamıyla izleyemedim, geçen sene iki kere niyetlenmiştim ikisi de dublaj çıkmıştı. Kısmet olursa bu ramazan ayında izleyeceğim.

Listeye 126.sıradan giriş yapsa bile hâlâ kalıcılığı kesin değil, Eşkıya örneği malum.

@OzaN @gundix123 @Danger UA! @Aserat

Bence müslüman karşıtlarının oylarıyla liste dışı kalır yakında.

Ben Kış Uykusu'nun listeye girip giremeyeceğini merak ediyorum. 1500 civarı oy lazım 25 bin barajı için.

Captain America: Civil War 26.bin oyla 112. sıradan giriş yapmış. Puan 8.7. Eleştirmenler de beğenmiş genel olarak. Merakla bekliyordum, beklediğime değecek sanırım.

Yine zorla Marvel filmi izletecekler 5 puanımı hazırladım bekliyorum.
Ben öyle çok anti değilim o filmlere ya.
Çizgi roman filmlerini severim, takip ederim. Tabi iyi uyarlanırsa beğenirim, yoksa sadece takip etmek olur o.
Alışkanlık yani.

Bir de bu event en önemli olaylardan biri evrendeki. Sağlam bir yönetmeni var. İyi bir film çıkma ihtimali çok yüksek.

Ne sağlamlığını gördün ki yönetmenlerin?