IMDb Top 250'deki Sıra Değişimleri

İyi öyleyse bir nebze anlaşılabilir. :D Ben izlemedim o filmi ilk Captain America filmini hiç sevmedim çünkü. En sevmediğim Marvel o karakterleri Thor ile birlikte. :):)
O film en zayıflarından zaten. :) Tüm evren birbiriyle alakalı olduğu için izlemek gerekiyor tabi. Sabredip dediğim filmi izlesen biraz daha sevebilirdin 2. filmi. :)

O film en zayıflarından zaten. :) Tüm evren birbiriyle alakalı olduğu için izlemek gerekiyor tabi. Sabredip dediğim filmi izlesen biraz daha sevebilirdin 2. filmi. :)
Valla Marvel filmlerine zaman kaybetmekten bıktım, artık sadece Top 250'de kalanları izleyeceğim o da listeyi eksiksiz bırakmak isteme takıntımdan. :):)

Valla Marvel filmlerine zaman kaybetmekten bıktım, artık sadece Top 250'de kalanları izleyeceğim o da listeyi eksiksiz bırakmak isteme takıntımdan. :):)
Orası öyle sevmeyen izleyemiyor, dayanamıyor. Benim çocukluğumdan çizgi roman alışkanlığı var az buçuk. :) Oradan izleyesim geliyor filmleri. :)

Forumda da pek sevilen Majid Majidi filmi Children of Heaven 106. sıradan listeye giriş yaptı. :Z

@berkann @gundix123 @Danger UA! @destere @sokak sanati @Arslan Bey @Yiğitt @yatutarsa

@sürgünüm yorum konusundakileri etiketledim senin yorumunu göremedim. Film arıyordun, izlemediysen önerilir. :):)

https://fav10.net/forum/threads/children-of-heaven-cennetin-Çocukları-1997-film-bilgileri-yorumları.226930/
Baya İran filmi izledim. Cennetin Rengi'ni izleyip bu filmi atlamışım, ilginç. :)

Kış Uykusu 248. sıradan listeye giriş yaptı.

Uzun süredir takip ediyordum, 25000'i geçmesini bekliyordum. Keşke biraz daha yukarılardan giriş yapabilseydi ama umarım kalıcı olur. :)

@Danger UA! @Tolstoyevski @sürgünüm @gundix123 @berkann @MEnes @MasacRE- @HeisenBerg

icon_smile_disapprove.gif

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan