- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
esas sen kendini ne sanıyorsun be paçoz .ssSen kimsin de benim ağzımın payını vereceksin, sen kendini ne sanıyorsun
esas sen kendini ne sanıyorsun be paçoz .ssSen kimsin de benim ağzımın payını vereceksin, sen kendini ne sanıyorsun
Yine başlamışsın kendi düşük seviyendeki ucuz ucuz lafları söylemeyeesas sen kendini ne sanıyorsun be paçoz .ss
Liste baştan sona saçmalık.İşler güçler kardeş payı gibi saçmalıklarıda illa katacaklar@serhatt @sokak sanati @Bully @Yiğitt @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Forumdash
Ben düşüksem sen yok hükmündesin o zamanYine başlamışsın kendi düşük seviyendeki ucuz ucuz lafları söylemeye
Ben zirvede olduğum için bulunduğun yerden beni göremiyorsun sanırım yazık sanaBen düşüksem sen yok hükmündesin o zaman
Zirvede olsan yanımda olurdunBen zirvede olduğum için bulunduğun yerden beni göremiyorsun sanırım yazık sana
Demin nerede olduğunu belli ettin sen hadi hadi naşZirvede olsan yanımda olurdunDemek ki düşüklüğün zirvesindesin
Verecek cevap bulamayınca sen de beli ettin seviyeniDemin nerede olduğunu belli ettin sen hadi hadi naş
Bilerek öyle dedim, sen anca o laflardan anlarsın çünküVerecek cevap bulamayınca sen de beli ettin seviyeni
Hoşt paçççozzzBilerek öyle dedim, sen anca o laflardan anlarsın çünkü
@Forumdash Abicimde benim gibi @MasacRE çözümlemeleri çok iyi gen var sonucta
Abinle birlikte kül olun inş.@Forumdash Abicimde benim gibi @MasacRE çözümlemeleri çok iyi gen var sonucta@xemrexxx @Maskeli Fedai @serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?