- Reaksiyon puanı
- 67,943
- Puanı
- 1,060
Aaa parlak takımından daha gündüzlere bile bakamadım az vaktim vardı @sokak sanati ile @kerem anlamadım birşeyden meşgul ettiler şimdi 20 dakıkada gündüzlere kadar toparlamam lazım forumu @xemrexxx de bir yandan acundan sesleniyor kafam pancar çorbası oldu ayoll@Çiğdem edepsizi gitmeden bak buraya da
Kafan kopsun .ssAaa parlak takımından daha gündüzlere bile bakamadım az vaktim vardı @sokak sanati ile @kerem anlamadım birşeyden meşgul ettiler şimdi 20 dakıkada gündüzlere kadar toparlamam lazım forumu @xemrexxx de bir yandan acundan sesleniyor kafam pancar çorbası oldu ayoll
Çok doğru ayol, komedinin de bir namusu var .ssİşler güçler kardeş payı gibi saçmalıklarıda illa katacaklar @serhatt @sokak sanati @Bully @Yiğitt @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Forumdash
Hiç doğru liste göremeyizÇok doğru ayol, komedinin de bir namusu var .ss
Bu gidişle de zor .ssHiç doğru liste göremeyiz
İkisi de abartılan dizilerİşler güçler kardeş payı gibi saçmalıklarıda illa katacaklar @serhatt @sokak sanati @Bully @Yiğitt @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Forumdash
Şu Sılayla olayı olmuş adamı zaten oldum olası sevmem ,böyle kişileri nasıl ünlü yapıyorlar dicemde zaten böylelerini ünlü yapıyoruz @denizz19 @Forumdash @xemrexxx @serhattİkisi de abartılan diziler
Aaa nefretlik ayolŞu Sılayla olayı olmuş adamı zaten oldum olası sevmem ,böyle kişileri nasıl ünlü yapıyorlar dicemde zaten böylelerini ünlü yapıyoruz @denizz19 @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Senin varlığın saçmalık pis cadı.ssİşler güçler kardeş payı gibi saçmalıklarıda illa katacaklar @serhatt @sokak sanati @Bully @Yiğitt @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Forumdash
Ve her saçmalığın altından o isim çıkar @Bully @xemrexxx @Maskeli Fedai @Forumdash @serhattSenin varlığın saçmalık pis cadı.ss
Kesinlikle bacım haklı @MasacRE
Siz kaliteden ne anlarsınız zevksizlerKesinlikle bacım haklı @MasacRE
Kalite senin ağzında biraz sakil durdu @ÇiğdemSiz kaliteden ne anlarsınız zevksizler
Onların yeri ayrı, dizi seçerken ona göre seçmiyorum Ama içlerinde olurlarsa güzellikleriyle diziye daha da bir artı katıyorlar tabi
Kalite benim göbek adımKalite senin ağzında biraz sakil durdu @Çiğdem