- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Aaa parlak takımından daha gündüzlere bile bakamadım az vaktim vardı @sokak sanati ile @kerem anlamadım birşeyden meşgul ettiler şimdi 20 dakıkada gündüzlere kadar toparlamam lazım forumu@Çiğdem edepsizi gitmeden bak buraya da![]()
Kafan kopsun .ssAaa parlak takımından daha gündüzlere bile bakamadım az vaktim vardı @sokak sanati ile @kerem anlamadım birşeyden meşgul ettiler şimdi 20 dakıkada gündüzlere kadar toparlamam lazım forumu![]()
![]()
@xemrexxx de bir yandan acundan sesleniyor kafam pancar çorbası oldu ayoll
![]()
![]()
![]()
Çok doğru ayol, komedinin de bir namusu var .ssİşler güçler kardeş payı gibi saçmalıklarıda illa katacaklar![]()
![]()
@serhatt @sokak sanati @Bully @Yiğitt @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Forumdash
Hiç doğru liste göremeyizÇok doğru ayol, komedinin de bir namusu var .ss
Bu gidişle de zor .ssHiç doğru liste göremeyiz![]()
İkisi de abartılan dizilerİşler güçler kardeş payı gibi saçmalıklarıda illa katacaklar![]()
![]()
@serhatt @sokak sanati @Bully @Yiğitt @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Forumdash
Şu Sılayla olayı olmuş adamı zaten oldum olası sevmem ,böyle kişileri nasıl ünlü yapıyorlar dicemde zaten böylelerini ünlü yapıyoruzİkisi de abartılan diziler![]()
Aaa nefretlik ayolŞu Sılayla olayı olmuş adamı zaten oldum olası sevmem ,böyle kişileri nasıl ünlü yapıyorlar dicemde zaten böylelerini ünlü yapıyoruz![]()
![]()
@denizz19 @Forumdash @xemrexxx @serhatt
Senin varlığın saçmalık pis cadı.ssİşler güçler kardeş payı gibi saçmalıklarıda illa katacaklar![]()
![]()
Ve her saçmalığın altından o isim çıkarSenin varlığın saçmalık pis cadı.ss
Onların yeri ayrı, dizi seçerken ona göre seçmiyorum
Kalite benim göbek adımKalite senin ağzında biraz sakil durdu@Çiğdem