- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
esas sen kendini ne sanıyorsun be paçoz .ssSen kimsin de benim ağzımın payını vereceksin, sen kendini ne sanıyorsun![]()
esas sen kendini ne sanıyorsun be paçoz .ssSen kimsin de benim ağzımın payını vereceksin, sen kendini ne sanıyorsun![]()
Yine başlamışsın kendi düşük seviyendeki ucuz ucuz lafları söylemeyeesas sen kendini ne sanıyorsun be paçoz .ss
Liste baştan sona saçmalık.İşler güçler kardeş payı gibi saçmalıklarıda illa katacaklar![]()
![]()
@serhatt @sokak sanati @Bully @Yiğitt @xemrexxx @MasacRE @Maskeli Fedai @mrt-06 @Forumdash
Ben düşüksem sen yok hükmündesin o zamanYine başlamışsın kendi düşük seviyendeki ucuz ucuz lafları söylemeye![]()
Ben zirvede olduğum için bulunduğun yerden beni göremiyorsun sanırım yazık sanaBen düşüksem sen yok hükmündesin o zaman![]()
Zirvede olsan yanımda olurdunBen zirvede olduğum için bulunduğun yerden beni göremiyorsun sanırım yazık sana![]()
Demin nerede olduğunu belli ettin sen hadi hadi naşZirvede olsan yanımda olurdunDemek ki düşüklüğün zirvesindesin
![]()
Verecek cevap bulamayınca sen de beli ettin seviyeniDemin nerede olduğunu belli ettin sen hadi hadi naş![]()
Bilerek öyle dedim, sen anca o laflardan anlarsın çünküVerecek cevap bulamayınca sen de beli ettin seviyeni![]()
Hoşt paçççozzzBilerek öyle dedim, sen anca o laflardan anlarsın çünkü![]()
@Forumdash Abicimde benim gibi @MasacRE çözümlemeleri çok iyi gen var sonucta
Abinle birlikte kül olun inş.@Forumdash Abicimde benim gibi @MasacRE çözümlemeleri çok iyi gen var sonucta![]()
![]()
@xemrexxx @Maskeli Fedai @serhatt