Maskeli Fedai
Favori Üye
@Çiğdem şunların kafasına oklava geçir![]()
Listedekilerin çoğu yayınlandığında bugün ergen olanlar doğmamıştı.Ergen fanların listesi burdaki 10 diziyi de topla kurtlar vadisinin zekatı etmez
Körler sağırlar birbirini ağırlar![]()
Oy verenler ergen zatenListedekilerin çoğu yayınlandığında bugün ergen olanlar doğmamıştı.![]()
Ben Kurtlar Vadisi'ni severim aslında ama sana bulaşasım geldi kütük dostum@Çiğdem şunların kafasına oklava geçir![]()
Ben Kurtlar Vadisi'ni severim aslında ama sana bulaşasım geldi kütük dostum![]()
Ben Kurtlar Vadisi'ni severim aslında ama sana bulaşasım geldi kütük dostum![]()
Seviyorum sizi yoldaşlarUtku beyciğim kütük dostumuzu hiçbir ortamda salmıyor.![]()
Seviyorum sizi yoldaşlar![]()
![]()
![]()
Sayın Gs'li dostumdan duymaya alışık olmadığımız sözler, duygulandım.![]()
(Müthiş bir emoji...)
![]()
Bu varsa tamamdır zaten, bu emojiyi kullandığımıza göre birbirimizi gerçekten seviyoruz yoldaşlar
![]()
![]()
Sayın Gs'li dostumdan duymaya alışık olmadığımız sözler, duygulandım.![]()
(Müthiş bir emoji...)
Bir anda diyesim geldi nedenseBu varsa tamamdır zaten, bu emojiyi kullandığımıza göre birbirimizi gerçekten seviyoruz yoldaşlar
![]()
![]()
Bir anda diyesim geldi nedense![]()
Belki denir vedadır..
Bir anda diyesim geldi nedense![]()
Belki denir vedadır..
Vedalar nereden çıktı yoldaşlarım 😱Sayın Gs'li dostum sen gidersen ben de giderim bu diyardan...
Vedalar nereden çıktı yoldaşlarım 😱
Gitmeyiz tabi ki, yok öyle bir şeyKütük yoldaşımız gidebilirim dedi, o giderse biz de gitmez miyiz Utku beyciğim...