Maskeli Fedai
Favori Üye
@Çiğdem şunların kafasına oklava geçir
Listedekilerin çoğu yayınlandığında bugün ergen olanlar doğmamıştı.Ergen fanların listesi burdaki 10 diziyi de topla kurtlar vadisinin zekatı etmez
Körler sağırlar birbirini ağırlar
Oy verenler ergen zatenListedekilerin çoğu yayınlandığında bugün ergen olanlar doğmamıştı.
Ben Kurtlar Vadisi'ni severim aslında ama sana bulaşasım geldi kütük dostum@Çiğdem şunların kafasına oklava geçir
Ben Kurtlar Vadisi'ni severim aslında ama sana bulaşasım geldi kütük dostum
Ben Kurtlar Vadisi'ni severim aslında ama sana bulaşasım geldi kütük dostum
Seviyorum sizi yoldaşlarUtku beyciğim kütük dostumuzu hiçbir ortamda salmıyor.
Seviyorum sizi yoldaşlar
Seviyorum sizi yoldaşlar
Bu varsa tamamdır zaten, bu emojiyi kullandığımıza göre birbirimizi gerçekten seviyoruz yoldaşlarSayın Gs'li dostumdan duymaya alışık olmadığımız sözler, duygulandım. (Müthiş bir emoji...)
Seviyorum sizi yoldaşlar
Bu varsa tamamdır zaten, bu emojiyi kullandığımıza göre birbirimizi gerçekten seviyoruz yoldaşlar
Sayın Gs'li dostumdan duymaya alışık olmadığımız sözler, duygulandım. (Müthiş bir emoji...)
Bir anda diyesim geldi nedense Belki denir vedadır..Bu varsa tamamdır zaten, bu emojiyi kullandığımıza göre birbirimizi gerçekten seviyoruz yoldaşlar
Bir anda diyesim geldi nedense Belki denir vedadır..
Bir anda diyesim geldi nedense Belki denir vedadır..
Vedalar nereden çıktı yoldaşlarım 😱Sayın Gs'li dostum sen gidersen ben de giderim bu diyardan...
Vedalar nereden çıktı yoldaşlarım 😱
Gitmeyiz tabi ki, yok öyle bir şey (kütük mod on ) @Maskeli FedaiKütük yoldaşımız gidebilirim dedi, o giderse biz de gitmez miyiz Utku beyciğim...
Gitmeyiz tabi ki, yok öyle bir şey (kütük mod on ) @Maskeli Fedai