Ya saçmaladın iyicebizim yorumlardan soru soralım sende rahatlarsın başka yerden sorsak bilmen imkansız
Ya saçmaladın iyicebizim yorumlardan soru soralım sende rahatlarsın başka yerden sorsak bilmen imkansız
10.Bölümdeyim6. bölümden sonra gaga kolayını buldu şimddiii 10. bölümü izledim diyor utanmadan)
demezlermi ya da demezmiyiz izledinde hanı yorum nerde? deriz... diyeceğimiz için cevapta veremeyeceği için (çünkü izlemiyor gaga) en iyisi ben bunlara küsmüş gibi yapıp kendimi kurtarayım diyor
Ya saçmaladın iyiceGel evime gör o zamanDelirtmeyin beni
evine geldiğimde neyi ispatlayacaksınki ispat için yorum lazım yorum10.Bölümdeyim
Tamam yapacağım bakalım siz her zaman ki gibi uykuya kaçmayında.evine geldiğimde neyi ispatlayacaksınki ispat için yorum lazım yorumher bölüme tek tek yorum isteriz başka türlü zan altında kalmaya mahkumsun yorumunu yap görelimtoplu yorum kabul değil tek tek her bölüm için ayrı yorum lazım
sen yorumunu yap ben birazdan kaybolsamda yarın dönüp bakarım nasıl olsa yani yorumları ayrıntısıyla inceleyeceğim için araya kendinden uydurup veya başka dizilerden cümleler katmayasınTamam yapacağım bakalım siz her zaman ki gibi uykuya kaçmayında.
sen yorumunu yap ben birazdan kaybolsamda yarın dönüp bakarım nasıl olsa yani yorumları ayrıntısıyla inceleyeceğim için araya kendinden uydurup veya başka dizilerden cümleler katmayasınanlarım
Aaa evet @destere kaçmışTamam yapacağım bakalım siz her zaman ki gibi uykuya kaçmayında.
ben gelirimde dizi yorumu yapacak gaga kaçmış hanı yorumlar nerde
Yeter özledin beni çok biliyorum ama yüz vermeyeceğim sanaben gelirimde dizi yorumu yapacak gaga kaçmış hanı yorumlar nerde
Kendince haklısın, ben daha çok haklıyımHaklı olduguma hak veriyorsun işteKim kime direkt "sen haklısın" der
Yok ben öyle yapmam, sessiz sessiz izlerim yorum yapmadan @Harunnn60 bilir o huyumu ona sorizlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardanbari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz
ben gelirimde dizi yorumu yapacak gaga kaçmış hanı yorumlar nerde
Aaa vlla yorum gelmedikçe bende şüpheye düşmeye başladımYeter özledin beni çok biliyorum ama yüz vermeyeceğim sana@Çiğdem-
işte harika bir yorumAaa vlla yorum gelmedikçe bende şüpheye düşmeye başladım@Forumdash ile @destere i utandır şöyle analiz dolu yorumlarınla başlarını döndür @Harunnn60
Aaa dün gece olmadın halde sanada kahve yaptı cnm Harunişte harika bir yorum
boşuna koruma gagayı ben baştan beri doğru şeyler söylüyorum ama bir türlü toz kondurmadın gagayaama noldu yorumlar yok oldu gitti arada bir damlayıp laf atıp kaçacak başkada bir icraat bekleme gagadan, çünkü izlemiyor
kesin içine fare zehri katmıştır iyiki yokmuşum
Hahaha Aaa sen zehir katar diyorsun @Forumdash da tükürür demiştikesin içine fare zehri katmıştır iyiki yokmuşum
o karpuz kafalının sana zararı dokunmaz tüm kinini benden çıkarmaya çalışıyorHahaha Aaa sen zehir katar diyorsun @Forumdash da tükürür demiştiSiz @Harunnn60 ı tanımamışsınız ayoll ben gönül rahatlığıyla itim vlla
Aaa bu konuda haklısıno karpuz kafalının sana zararı dokunmaz tüm kinini benden çıkarmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?