I Want Your Cray Cray - Trish Walker | Jessica Jones

6. bölümden sonra gaga kolayını buldu şimddiii 10. bölümü izledim diyor utanmadan :))
demezlermi ya da demezmiyiz izledinde hanı yorum nerde? deriz... diyeceğimiz için cevapta veremeyeceği için (çünkü izlemiyor gaga :)) en iyisi ben bunlara küsmüş gibi yapıp kendimi kurtarayım diyor :)
10.Bölümdeyim :A

evine geldiğimde neyi ispatlayacaksınki ispat için yorum lazım yorum:) her bölüme tek tek yorum isteriz başka türlü zan altında kalmaya mahkumsun yorumunu yap görelim :) toplu yorum kabul değil tek tek her bölüm için ayrı yorum lazım :)
Tamam yapacağım bakalım siz her zaman ki gibi uykuya kaçmayında. :) :X

Tamam yapacağım bakalım siz her zaman ki gibi uykuya kaçmayında. :) :X
sen yorumunu yap ben birazdan kaybolsamda yarın dönüp bakarım nasıl olsa yani yorumları ayrıntısıyla inceleyeceğim için araya kendinden uydurup veya başka dizilerden cümleler katmayasın :) anlarım :)

izlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardan :) bari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz :)
Yok ben öyle yapmam, sessiz sessiz izlerim yorum yapmadan @Harunnn60 bilir o huyumu ona sor :A

Aaa vlla yorum gelmedikçe bende şüpheye düşmeye başladım :A :A :A @Forumdash ile @destere i utandır şöyle analiz dolu yorumlarınla başlarını döndür @Harunnn60 :A :A :A
işte harika bir yorum:)
boşuna koruma gagayı ben baştan beri doğru şeyler söylüyorum ama bir türlü toz kondurmadın gagaya:) ama noldu yorumlar yok oldu gitti arada bir damlayıp laf atıp kaçacak başkada bir icraat bekleme gagadan, çünkü izlemiyor :)

işte harika bir yorum:)
boşuna koruma gagayı ben baştan beri doğru şeyler söylüyorum ama bir türlü toz kondurmadın gagaya:) ama noldu yorumlar yok oldu gitti arada bir damlayıp laf atıp kaçacak başkada bir icraat bekleme gagadan, çünkü izlemiyor :)
Aaa dün gece olmadın halde sanada kahve yaptı cnm Harun :A :A :A @Harunnn60