I Want Your Cray Cray - Trish Walker | Jessica Jones

Haklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorum
Nasılsa haklı çıkıcam yine

Canım bacım
Kaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyor
Sen haklısın demedim sen de haklısın dedim o de'nin önemi büyük orada

Siz izlerken izlemedim canım o kadar da değil
Birkaç hafta önce oturdum bir hafta sonu seri seri izledim bitirdim
Aslında bitirdikten sonra genel bir yorum yapmayı düşünüyordum ama üşendim
Aaa ozaman yarın yorumunu bekliyoruz

Tuhaf dizi olsa ip gibi yazardın
izlememiştir izlese yorum yapmadan duramaz buda aynı @Harunnn60 gibi izlemeyip izlermiş gibi yapanlardan
bari @eskici ye benzeyip haftada bir bölüm tüketseydi yine hak verirdik ama üç ay sonra ben izledim diye ortaya çıkanları imha ediyoruz

Yok izlemeyeceğim, kütüklüğe devam

Haklı oldugumu düşündüğüne göre kalite konusunda tartişmayı değer görmuyorum
Nasılsa haklı çıkıcam yine

Canım bacım
Kaliteyi tatmadiği için kalite nedir bilmiyor

legiondan bir fok anlamıyoruz ama rachel keller ve aubrey plaza hatrına katlanırım sonuna kadar

@Çiğdem- de sanırım legion oğlanı için katlanıyor yoksa çoktan terketmiştik diziyi

Haahah Aaa bırak şunu @Forumdash @MasacRE- hiç bir zaman Cw kalitesine ulaşamıcak boş boş yaşıyor

@Harunnn60 Sana küsmüş yorum yapmıcakmış @destere mutlumusun

sanki kurbağanın peşinden gidiyoruzda bırak diyor

açmadığın haberin devamında çin uzay istasyonunun okyanusa düştüğü haberi geldi bir türlü kafana denk düşmedi düşse sendende kurtuluyorduk

Valla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar.
Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılar
bizim yorumlardan soru soralım sende rahatlarsın başka yerden sorsak bilmen imkansız

dünyanın en mutlu insanıyım umarım bin yıl sürer küskünlüğü
Valla ben gerçekten izliyorum ve keyif alıyorum. Forumdasdh ve destere beni çok özledikleri için benimle uğraşıyorlar.
Ben onlara soru sorun dedim soru bile sormadılar
Aaa @Forumdash @destere e inat yorumlarını yap Jessicaya cnm zaten senin analizlerini kıskandı bunlar
Senin anladını onlar anlayamadı için şu kardeş olayını

Aaa @Forumdash @destere e inat yorumlarını yap Jessicaya cnm zaten senin analizlerini kıskandı bunlar
Senin anladını onlar anlayamadı için şu kardeş olayını
6. bölümden sonra gaga kolayını buldu şimddiii 10. bölümü izledim diyor utanmadan
)
demezlermi ya da demezmiyiz izledinde hanı yorum nerde? deriz... diyeceğimiz için cevapta veremeyeceği için (çünkü izlemiyor gaga
) en iyisi ben bunlara küsmüş gibi yapıp kendimi kurtarayım diyor