Aaa tövbe tövbe bu sarısın ecünnüyü kovmalarını bekliyorkan bir de klip mi çekmişler
Gerçekten klip çekmişler yaAaa tövbe tövbe bu sarısın ecünnüyü kovmalarını bekliyorkan bir de klip mi çekmişlerSezonun içine etti diye ödül vermişler 😱😱😱 @destere @Forumdash
Aaa şaka gibi gerçekten bu gece kabus gibi rüyama girmezse iyi 😕😕😕Gerçekten klip çekmişler yaBen beğendim şarkıyı seksi bence
Senin için açtım değerini bilAaa şaka gibi gerçekten bu gece kabus gibi rüyama girmezse iyi 😕😕😕
Aaa biliyorum cnmSenin için açtım değerini bil
Aaa tövbe tövbe bu sarısın ecünnüyü kovmalarını bekliyorkan bir de klip mi çekmişlerSezonun içine etti diye ödül vermişler 😱😱😱 @destere @Forumdash
Diziyi izlerken orada daha enerjikti.Böyle bi sönuk geldi şarkıGerçekten klip çekmişler yaBen beğendim şarkıyı seksi bence
Yok aynı 2-3 cümleyi söylüyor dizide de i want ya cray cray diyip duruyordu
Hahah Aaa benim çakma sarısınlığım bunlardan daha orjinal duruyorduDiziyi izlerken orada daha enerjikti.Böyle bi sönuk geldi şarkı
Yok ben aslında Trish bu sezon gözümden düştüYok aynı 2-3 cümleyi söylüyor dizide de i want ya cray cray diyip duruyorduHatta evdekilere bu ne be 2 kelimeyle süper şarkı yapmişlar demiştim
Boyanıyormusun @Çiğdem-
Ben seni orjinal sanıyordumHahah Aaa benim çakma sarısınlığım bunlardan daha orjinal duruyordu
Klibide @destere türleri için çekmişler zaten
Yok ben aslında Trish bu sezon gözümden düştüBir rahat durmuyor kadın önüne gelenle fan fini yaniOlmaz böyle makine gibi
Aaa yok orjinal siyah bu xemrexxx köyde çekilmiş fotomla caner ile çekilmiş fotolarımı paylaşıyordu güncel hallerim işteBen seni orjinal sanıyordum
Aaa tövbe tövbe bu sarısın ecünnüyü kovmalarını bekliyorkan bir de klip mi çekmişlerSezonun içine etti diye ödül vermişler 😱😱😱 @destere @Forumdash
harika kıvırıyor ama bu sezon ben pek sevmedim trish i çok fazla oynak duruyordu biraz daha ağırbaşlı olması lazım biz onu öyle sevmiştikDiziyi izlerken orada daha enerjikti.Böyle bi sönuk geldi şarkı
sarı esmer mor yeşil farketmez ben hogathayı her hailiyle sevmiştim bukalemun gibi renk değiştirmesi monotonluğu önler hemde hayata renk katarBen seni orjinal sanıyordum
Fazla cümbüşe gelememsarı esmer mor yeşil farketmez ben hogathayı her hailiyle sevmiştim bukalemun gibi renk değiştirmesi monotonluğu önler hemde hayata renk katar
o zaman seni artık aramızda otururken göremeyeceğiz demekkiFazla cümbüşe gelemem
Aaa sapık mapık ama bazen bazı ecünnülere hakkını veriyorharika kıvırıyor ama bu sezon ben pek sevmedim trish i çok fazla oynak duruyordu biraz daha ağırbaşlı olması lazım biz onu öyle sevmiştik
mesela bir karen önüne geleni yatağa atıyormu atmıyor ? kareni örnek alması lazımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?