TV Hugo

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,651
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

1993 - 2008 yılları arasında Kanal 6, Show TV, Cine 5, ATV ve Kanal 1 olmak üzere 5 kanalda Tolga Gariboğlu'nun sunumu ile ekrana gelen ve yarışmak isteyenlerin telefon ile programa bağlanarak telefon tuşları ile oynanan yarışma programıdır.

Bir döneme damga vuran program son olarak 2013 yılında Tolga Gariboğlu'nun konuk olduğu 3 + 1'de oynanmıştır.

Son yayınlandığı dönem gizlice katıldığım yarışmadır.

"Hugo ve Tolga Abi" programı, çocukluğumda beni benden alan bir yarışma programıydı. İki defa programa katıldığımı net bir şekilde hatırlıyorum.

Reactions: Emre Ozansoy
Uzun süredir ekranlarda olmaması skandal olan efsane program.

Hugo karakterinin Bukkazoom adlı bir PC oyunu da vardı, muhteşemdi.

Son yayınlandığı dönem gizlice katıldığım yarışmadır.
"Hugo ve Tolga Abi" programı, çocukluğumda beni benden alan bir yarışma programıydı. İki defa programa katıldığımı net bir şekilde hatırlıyorum.
Hangi oyunları oynamıştınız?

Hiç bi zaman aramadiğim ama hep merak ettiğim oyundu
Bizi fakelediklerini düşünüyorum. Yanliş tuşa basan sen değildin evladım rejiydi

Ben de hayal meyal hatırlıyorum ama malum küfür olayının gerçek olup olmadığının hala belli olmaması daha ilgi çekici bir olay.

Hangi oyunu oynadığımı hatırlamıyorum ama 5 veya 6 yaşındaydım katıldığım zaman. Evdekilerden gizlice katılmıştım, sonra bazı sorunlar olmuştu.

Hatırladığım kadarıyla birisi madenli bir bölümdü, birisi de kareli bir bölümdü.

Gece gece duygulandım...

Sanırım bilgisayarda oynanabilen bir oyunu da vardı, oynadığımı ve genellikle fazla ileri gidemediğimi hatırlıyorum.

Küfür olayı yaşanmıştır
Yapımcı açıklamıştı 2016'da

Hürriyet’ten Dinçer Gökçe’ye konuşan Manas, olayı kendisine o dönem Garipoğlu’nun da anlattığını belirterek, “Biz o dönem Teknoloji Holding olarak Tolga ile ortaktık. Şirketin yüzde 45’i bizde yüzde 55’i Tolga’ya aitti. O küfür olayı doğruydu. Tolga bana kendisi aktardı. Adana’dan biri telefonla yayına bağlanıyor. Önce Hugo’ya küfrediyor. Tolga, telefondaki kişiyi uyarıyor. Bu sefer Tolga’ya küfrediyor. Tabi Tolga profesyonel bir yayıncıydı. Durumu idare ediyor” diye konuştu.

Ayriyeten bu olaya ait 2 tane de köşe yazısı var