İçerisinde Didem var de, o bana yeter.Yok yok düğün 60-61'de. Düğün sezon finalinden önce. Ben sezon finali ile ilgili duyumlar aldım, ama 3-4 bölüm kala tıklatırım.
İçerisinde Didem var de, o bana yeter.Yok yok düğün 60-61'de. Düğün sezon finalinden önce. Ben sezon finali ile ilgili duyumlar aldım, ama 3-4 bölüm kala tıklatırım.
Didem hacı net çıkacak diziden korkmayınİçerisinde Didem var de, o bana yeter.
“Çok özledim seni.” 😍 #HudutsuzSevda yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) April 7, 2025
Tüm bölümleriyle Disney+’ta. @DisneyPlusTR pic.twitter.com/RB8Pne6HtB
59. Bölüm 2. Fragman bu aga @Bully60. Bölüm Fragmanı
“Çok özledim seni.” 😍 #HudutsuzSevda yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
60 değil de 59 'un 2. tanıtımı bu.60. Bölüm Fragmanı
Düzelttim, sağolun60 değil de 59 'un 2. tanıtımı bu.![]()
Bayram arası falan derken şaşırdın herhalde.Düzelttim, sağolun![]()
"Halil İbrahim’le Fikret o toprağın altına girecek." 💥 #HudutsuzSevda yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) April 8, 2025
Tüm bölümleriyle Disney+’ta. @DisneyPlusTR pic.twitter.com/r7IOJ9uBRh
Vay vay. ÇOK HEYECANLI. Total'de artış gelir.59. Bölüm 3. Fragmanı
"Halil İbrahim’le Fikret o toprağın altına girecek." 💥 #HudutsuzSevda yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) April 8, 2025
Tüm bölümleriyle Disney+’ta. @DisneyPlusTR pic.twitter.com/r7IOJ9uBRh
didem'i öldürürse bu devam eder dizi 60'ta nikah varmış çünkü eğer doğurana kadar kalırsa didem biter diziMurat Danacı ekibe girmiş Russo karakteriyle.
Birsen 3. sezon hala netlik kazanmadı diyor. Yeraltı gelecekse Hudutsuz Sevda biter yoksa 3. Sezon'dan devam. @Emre Ozansoy @cokiyitvci @ömer karataş @TenTen @Mr.At
Bana göre de Hudutsuz devam eder, NOW'un totalde en çok izlenen dizisi ABC1'de 2. Dizisididem'i öldürürse bu devam eder dizi 60'ta nikah varmış çünkü eğer doğurana kadar kalırsa didem biter dizi
devam etme ihtimali daha yüksek bencede yeraltı olmaz buraya uyarlanıp devam eder muhtemelen sektörde sıkıntı olduğu için sıfırdan kadro kurma yerineBana göre de Hudutsuz devam eder, NOW'un totalde en çok izlenen dizisi ABC1'de 2. Dizisi
Yok hayır 3. Sezon olacak. Son anda değişirse yazarım buraya.Murat Danacı ekibe girmiş Russo karakteriyle.
Birsen 3. sezon hala netlik kazanmadı diyor. Yeraltı gelecekse Hudutsuz Sevda biter yoksa 3. Sezon'dan devam. @Emre Ozansoy @cokiyitvci @ömer karataş @TenTen @Mr.At
"Erken doğum gerçekleşiyor." 👀#HudutsuzSevda yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) April 10, 2025
Tüm bölümleriyle Disney+’ta. @DisneyPlusTR pic.twitter.com/YKzxMF0ob3
Bebek ölüyormuş. Didem daha çok delirir artık ve bizimkileri musallat olur. @Alemdar60. Bölüm Fragmanı
"Erken doğum gerçekleşiyor." 👀#HudutsuzSevda yeni bölümüyle Perşembe 20.00’de NOW’da. @nowtvturkiye @medyapimresmi
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) April 10, 2025
Tüm bölümleriyle Disney+’ta. @DisneyPlusTR pic.twitter.com/YKzxMF0ob3
Didemi öldürecektin Bahadır bebeği değil...Bebek ölüyormuş. Didem daha çok delirir artık ve bizimkileri musallat olur. @Alemdar
O sezon finalinde çıkacak inşallah.Didemi öldürecektin Bahadır bebeği değil...
Bebek ölüyormuş. Didem daha çok delirir artık ve bizimkileri musallat olur. @Alemdar
Bahadır napıyon be aga... Baskınlı düğün yapıp hem veledi hem dido'yu yollicaktıkDidemi öldürecektin Bahadır bebeği değil...