NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Yok ciddiyim aga fragmanı beğendim ama Oğuz'un diziden çıkacak olması moralimi bozuyor
Sonda ki 3 kurşunun 1'i belli diğer 2'si kime sıkıldı acaba?

Sezon Finali çıkar Oğuz ya. Daha var çıkmasına bence. Fikret birde Oğuz'u öldürüyormuş. Sansasyonel olur bak. (Ben hâlâ çıkacağını sanmıyorum. )

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş

Sezon Finali çıkar Oğuz ya. Daha var çıkmasına bence. Fikret birde Oğuz'u öldürüyormuş. Sansasyonel olur bak. (Ben hâlâ çıkacağını sanmıyorum. )
Yok çıkacak gibi, 2'sinden biri Şota'ya sıkıldı, biri de normal adamlardan biridir.

Sezon finaline kalmaz Oğuz'un ölümü :(

o imkansız zeynep fikret'i ikna edip yola devam edecek gözüküyor fikret halolarla

• Okudum
Reactions: TenTen
Halil İbrahim'in çaldığı bir aksiyon dolu ikinci fragman gelirse maça rağmen ortalığı darmaduman eder. Sezon başından beri izleyicinin beklediği olaylara sezonun sonuna gelirken giriyor, umarım doğru düzgün yazmıştır.

• Beğendim
Halil İbrahim'in çaldığı bir aksiyon dolu ikinci fragman gelirse maça rağmen ortalığı darmaduman eder. Sezon başından beri izleyicinin beklediği olaylara sezonun sonuna gelirken giriyor, umarım doğru düzgün yazmıştır.
Yazmış(lar)dır bence. Sezon finaline doğru geçen sezon aynısı oldu Tamer olayı ile. Bu sezon da Halo'nun düğünde müstakbel eşi Didem ölür ama veledi merak ediyorum nolacak.

• Beğendim