Emre Ozansoy
Moderatör
Zeynep niye ölmedi ki zaten?Kafasına tek kurşun ile direkt olarak mezarlığa gönderesim var. Şuan ki sahnelerde Zeynep'e gıcık oluyorum. 🤬🤬
Zeynep niye ölmedi ki zaten?Kafasına tek kurşun ile direkt olarak mezarlığa gönderesim var. Şuan ki sahnelerde Zeynep'e gıcık oluyorum. 🤬🤬
Hiç valla ya. Bu hâle sokup sinir krizi oluşturuyor şuan. Aha bak Ayşe de damladı. Gıcık kadın bir ölmedi gitti. Bu bölüme acayip ayar oldum şuan. 😡Zeynep niye ölmedi ki zaten?
Dedim size 😂 Sezon finalinde çıkmalıydı 😂Zeynep niye ölmedi ki zaten?
Kurtlar Vadisi Pusu - Ebru.Dedim size 😂 Sezon finalinde çıkmalıydı 😂
Kim daha sinir bozucu ?
Deli Yürek - Zeynep
Kurtlar Vadisi - Elif
Kurtlar Vadisi Pusu - Ebru
EDHO - Ömür
Hudutsuz Sevda - Zeynep
Ömür hariç hepsi.Dedim size 😂 Sezon finalinde çıkmalıydı 😂
Kim daha sinir bozucu ?
Deli Yürek - Zeynep
Kurtlar Vadisi - Elif
Kurtlar Vadisi Pusu - Ebru
EDHO - Ömür
Hudutsuz Sevda - Zeynep
Herkes çıksa ve Deniz Can Aktaş kalsa yeterli.Hiç valla ya. Bu hâle sokup sinir krizi oluşturuyor şuan. Aha bak Ayşe de damladı. Gıcık kadın bir ölmedi gitti. Bu bölüme acayip ayar oldum şuan. 😡
Bak, Gürcü Kemal'in kafasına girip Esma'yı üzdü. 🤬🤬Herkes çıksa ve Deniz Can Aktaş kalsa yeterli.
Bırak Esma'yı, Damla var öbür tarafta. Hayal Köseoğlu olay!Bak, Gürcü Kemal'in kafasına girip Esma'yı üzdü. 🤬🤬
Damla benim gördüğüm an dibimin düştüğü bir karekterdi. Ama içine ettiler karekterinin. O yüzden artık Esmacıyız. Damla & Fikret artık buradan dönmez.Bırak Esma'yı, Damla var öbür tarafta. Hayal Köseoğlu olay!
Ulan Nesrin Çakır'ı unuttum 😂Kurtlar Vadisi Pusu - Ebru.
Aman boşverDamla benim gördüğüm an dibimin düştüğü bir karekterdi. Ama içine ettiler karekterinin. O yüzden artık Esmacıyız. Damla & Fikret artık buradan dönmez.
Evin Sultan'ı olacağız. Herşeyi hallederiz biz.. Fikret'in şeytan tüyü var.Aman boşver
Evettt yeni sezonda hangi kanaldayız ? Şu sahneyi bölmek hangi gerizekalı'nın fikri ? Bahadır Özdener araya girip Show Tv'ye transfer ettirir mi biz mi tag açalım ?ASLAN BE HALİL İBRAHİM!
Kaç saatlik boş bölüme birkaç dakikalık aksiyon sahnesi yaz, arkasına şarkı koy ama kanal gitsin reklam kuşağı açsın. Nereden bakarsan bak elinde kalıyor, rezilsin NOW.Evettt yeni sezonda hangi kanaldayız ? Şu sahneyi bölmek hangi gerizekalı'nın fikri ? Bahadır Özdener araya girip Show Tv'ye transfer ettirir mi biz mi tag açalım ?
İşte bu yüzden bu dizi 7+ alamaz bu NOW'a 6+ müstahak. Ciddiyim, şakasız.Kaç saatlik boş bölüme birkaç dakikalık aksiyon sahnesi yaz, arkasına şarkı koy ama kanal gitsin reklam kuşağı açsın. Nereden bakarsan bak elinde kalıyor, rezilsin NOW.
3/10 bir bölüm oldu. Fok Balığı gibi bir bölüm. Zeynep'in mırın kırınları çok sığ. Zaten neden Zeynep'e böyle bir sahne yazıldı geçen hafta anlamış değiliz. Kaza sahnesi hâlâ anlamsız geliyor bana.Kaç saatlik boş bölüme birkaç dakikalık aksiyon sahnesi yaz, arkasına şarkı koy ama kanal gitsin reklam kuşağı açsın. Nereden bakarsan bak elinde kalıyor, rezilsin NOW.
Türküler için 4 veriyorum ben. Zaten klasik Hudutsuz Sevda bölümü, ilk kısım çok sıkıcı, son kısım 1-2 türkü ile bişeyler yapma peşinde.3/10 bir bölüm oldu. Fok Balığı gibi bir bölüm. Zeynep'in mırın kırınları çok sığ. Zaten neden Zeynep'e böyle bir sahne yazıldı geçen hafta anlamış değiliz. Kaza sahnesi hâlâ anlamsız geliyor bana.
Valla kral, haftaya 50'nin hatırına tam bölüm izleyeceğim. Saçma sapan bu haftaki gibi sahneler olursa bırakıp YouTube üzerinden üzerinden istediğim karekterlerin sahnelerine bakıp geçicem. Zeynep, Ayşe gibi salya sümük karekterleri çekmek istemiyorum artık. Yazmıyorlar ise bırakıp gitsinler. Yazan birileri bulunur elbet. Yetti artık Zeynep'i , Didem'i , Sema'sı , Ayşe'si. Semada tam bir papağan gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlayan bir karekter oldu. O da ölebilir gram üzülmem. Zaten dizinin reytingine herhangi bir katkı yaptığını sanmıyorum. Anca ortalığı çorba etsin başka bir şey yaptığı yok. Adam gibi bölüm yazsınlar artık. Sabrımız tükendi.Türküler için 4 veriyorum ben. Zaten klasik Hudutsuz Sevda bölümü, ilk kısım çok sıkıcı, son kısım 1-2 türkü ile bişeyler yapma peşinde.
Senaristler gibi bişeyler yapma peşinde
Haklısın kral ben beklentisiz izliyorum zaten Medyapım'la anca bu kadarValla kral, haftaya 50'nin hatırına tam bölüm izleyeceğim. Saçma sapan bu haftaki gibi sahneler olursa bırakıp YouTube üzerinden üzerinden istediğim karekterlerin sahnelerine bakıp geçicem. Zeynep, Ayşe gibi salya sümük karekterleri çekmek istemiyorum artık. Yazmıyorlar ise bırakıp gitsinler. Yazan birileri bulunur elbet. Yetti artık Zeynep'i , Didem'i , Sema'sı , Ayşe'si. Semada tam bir papağan gibi sürekli aynı şeyleri tekrarlayan bir karekter oldu. O da ölebilir gram üzülmem. Zaten dizinin reytingine herhangi bir katkı yaptığını sanmıyorum. Anca ortalığı çorba etsin başka bir şey yaptığı yok. Adam gibi bölüm yazsınlar artık. Sabrımız tükendi.