EDHO 😂Bu hangi tayfadan @Alemdar 😅
Severiz, gelsin.Kubilay Tunçer, Hudutsuz Sevda dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide, Cengiz rolüne hayat verecek. @Alemdar @ömer karataş
İşte bu sezon geçen sezondan daha iyi oldu kadro açısındanSeveriz, gelsin.![]()
Halil İbrahim'e kim pusu kuruyor ?49. Bölüm Fragmanı
Aksiyon tavan. Artış sürer inşallah.49. Bölüm Fragmanı
Ahahahahaa zort etti seniGürcü Kemal'e daha İlk sahneden eksi yazıldı. Fikret & Esma aşkının karşısında duran herkes yok olur. ⚔️😡
Alican merak eder, ne olacak bu işin sonu?Gürcü Kemal'e daha İlk sahneden eksi yazıldı. Fikret & Esma aşkının karşısında duran herkes yok olur. ⚔️😡
Kafasına tek kurşun ile direkt olarak mezarlığa gönderesim var. Şuan ki sahnelerde Zeynep'e gıcık oluyorum. 🤬🤬Alican merak eder, ne olacak bu işin sonu?![]()
Zeynep niye ölmedi ki zaten?Kafasına tek kurşun ile direkt olarak mezarlığa gönderesim var. Şuan ki sahnelerde Zeynep'e gıcık oluyorum. 🤬🤬
Hiç valla ya. Bu hâle sokup sinir krizi oluşturuyor şuan. Aha bak Ayşe de damladı. Gıcık kadın bir ölmedi gitti. Bu bölüme acayip ayar oldum şuan. 😡Zeynep niye ölmedi ki zaten?![]()
Dedim size 😂 Sezon finalinde çıkmalıydı 😂Zeynep niye ölmedi ki zaten?![]()
Kurtlar Vadisi Pusu - Ebru.Dedim size 😂 Sezon finalinde çıkmalıydı 😂
Kim daha sinir bozucu ?
Deli Yürek - Zeynep
Kurtlar Vadisi - Elif
Kurtlar Vadisi Pusu - Ebru
EDHO - Ömür
Hudutsuz Sevda - Zeynep
Ömür hariç hepsi.Dedim size 😂 Sezon finalinde çıkmalıydı 😂
Kim daha sinir bozucu ?
Deli Yürek - Zeynep
Kurtlar Vadisi - Elif
Kurtlar Vadisi Pusu - Ebru
EDHO - Ömür
Hudutsuz Sevda - Zeynep
Herkes çıksa ve Deniz Can Aktaş kalsa yeterli.Hiç valla ya. Bu hâle sokup sinir krizi oluşturuyor şuan. Aha bak Ayşe de damladı. Gıcık kadın bir ölmedi gitti. Bu bölüme acayip ayar oldum şuan. 😡