Neden Halil İbrahim çalsın aksiyon olmicak ki bu bölüm 😂Halil İbrahim çalabilir bölüm boyunca ara vermeden ama bu bölüme bu yakışır.
Neden Halil İbrahim çalsın aksiyon olmicak ki bu bölüm 😂Halil İbrahim çalabilir bölüm boyunca ara vermeden ama bu bölüme bu yakışır.
Bir hayal bile kurdurtmuyorsun şurada.Gelmez canım dizinin yapımcısı Osman Sınav, Raci Şaşmaz ya da Necati Şaşmaz değil 😂
Aga ben sana söylerim türküyü rahat ol 😂Bir hayal bile kurdurtmuyorsun şurada.![]()
Bu bölüm için değil, genel olarak.Neden Halil İbrahim çalsın aksiyon olmicak ki bu bölüm 😂
O da olur.Aga ben sana söylerim türküyü rahat ol 😂
EDHO konusunda mesaj atıcam 😂Bu bölüm için değil, genel olarak.Bu bölüm de çalabilir, sahne uyumu fark etmeden dinleriz.
O da olur.![]()
Her bölüm olduğu gibi.
Yarın 7 varYine dramı çok iyi gidiyor bölümün. Bol artışlar inşallah.![]()
En son 6.61 almıştık Total'de. Yarın Total en az 7.25, AB 4.75, ABC1 5.70 bekliyorum.Yarın 7 var
Her bölüm olduğu gibi.![]()
Kaan'ın kırık sesleri ne güzel be 😂En son 6.61 almıştık Total'de. Yarın Total en az 7.25, AB 4.75, ABC1 5.70 bekliyorum.![]()
Başa sarıp sarıp izlemelik.Kaan'ın kırık sesleri ne güzel be 😂
Aman bıktım valla 😂Geliyor geliyor da oyuncu kim?![]()
Kalkın ulan Esma Sultan devri başlıyor.. Dizinin içinden geçeceğiz. ❤️❤️🚀🚀KALK ULAN KALK GÜRCU KEMAL GELİYOR @Hobbit
ULAN İSKENDERİN GARDAŞI DA GELİYOR YETER BEEEE BÜYÜK SAVAŞKalkın ulan Esma Sultan devri başlıyor.. Dizinin içinden geçeceğiz. ❤️❤️🚀🚀
Emre'nin hoşuna gitmemiş. 😅😅 Evin yeni Hanım Ağası Esma Sultan olacak. Gelsin gelsin amca, dayı ne bulursa getirsinler 😅😅ULAN İSKENDERİN GARDAŞI DA GELİYOR YETER BEEEE BÜYÜK SAVAŞ
Esma Fikret aşkı başlasın..Emre'nin hoşuna gitmemiş. 😅😅 Evin yeni Hanım Ağası Esma Sultan olacak. Gelsin gelsin amca, dayı ne bulursa getirsinler 😅😅