Olgun EDHO'daki gibi sezon finalinde çıkmak ister manyak herif 😂Harun Amca'yı bekliyorum ben daha. Bu adam hiç mi merak etmiyor yeğenini? Telefonu yok bir şeyi yok, bütçeyi ona ayırıp getirsinler Olgun Şimşek'i.
Olgun EDHO'daki gibi sezon finalinde çıkmak ister manyak herif 😂Harun Amca'yı bekliyorum ben daha. Bu adam hiç mi merak etmiyor yeğenini? Telefonu yok bir şeyi yok, bütçeyi ona ayırıp getirsinler Olgun Şimşek'i.
Gelsin de ne şartla olursa olsun. Ama Harun Amca olayına girilmesi gerekiyor, sonuçta Halil İbrahim'in hikayesini izliyoruz.Olgun EDHO'daki gibi sezon finalinde çıkmak ister manyak herif 😂
Patır gözümde Bahadır oldu yeniden, Süper Bahadır olmak istiyorsa AKILLICA bu konuya girmeliGelsin de ne şartla olursa olsun. Ama Harun Amca olayına girilmesi gerekiyor, sonuçta Halil İbrahim'in hikayesini izliyoruz.
Uğur Yücel şu an Sandık Kokusu'nda. Olmasaydı eğer diziye aşırı yakışırdı.Patır gözümde Bahadır oldu yeniden, Süper Bahadır olmak istiyorsa AKILLICA bu konuya girmeli
Ama bir Uğur Yücel de olurdu baba
Çıkartırız babam ver biraz daha money 😂Uğur Yücel şu an Sandık Kokusu'nda. Olmasaydı eğer diziye aşırı yakışırdı.
Bkz. Gönül Dağı.Çıkartırız babam ver biraz daha money 😂
Bak Erdal Cindoruk'u da severim ama tam Karadeniz düşmanı olarak...Bkz. Gönül Dağı.
Yeni karakterlere yer açmışken adamın diziden ayrılacağı da belliyken neden teklif götürmezsin be @/medyapim.Bak Erdal Cindoruk'u da severim ama tam Karadeniz düşmanı olarak...
Medyapım'ın verdiği tek doğru kararı söyle sen bana Hudutsuz Sevda ile ilgili 😂Yeni karakterlere yer açmışken adamın diziden ayrılacağı da belliyken neden teklif götürmezsin be @/medyapim.
Cemal Hünal.Medyapım'ın verdiği tek doğru kararı söyle sen bana Hudutsuz Sevda ile ilgili 😂
Yılmaz çok iyidi be... Erkan Can ? 😂Cemal Hünal.
Şu sahnelerin verdiği seyir zevkini kimse veremedi. Cemal Hünal'dan sonra Erkan Can da var tabii.Yılmaz çok iyidi be... Erkan Can ? 😂
Hekimoğlu da kullanılmalıŞu sahnelerin verdiği seyir zevkini kimse veremedi. Cemal Hünal'dan sonra Erkan Can da var tabii.
Kayıplara karıştı güzelim türkü. Onu da yanlış hatırlamıyorsam Yılmaz, Derviş'e "hekimoğlu" diye bahsetmişti o bölüm. Öyle çaldı.Hekimoğlu da kullanılmalı
Aynen, o değilde bilmem kaçıncı sayfaya geldik helal olsun bize Bahadır Özdener'ler bile forum kursa 139 sayfaları göremez 😂Kayıplara karıştı güzelim türkü. Onu da yanlış hatırlamıyorsam Yılmaz, Derviş'e "hekimoğlu" diye bahsetmişti o bölüm. Öyle çaldı.
139 sayfada yazdığımız senaryolardan sadece birini yazsa BÖ, şu an 239 olurdu.Aynen, o değilde bilmem kaçıncı sayfaya geldik helal olsun bize Bahadır Özdener'ler bile forum kursa 139 sayfaları göremez 😂
Harbiden de doğru dedin 😂 Allah kahretmesin Patır (bak yine Patır oldu) 😂139 sayfada yazdığımız senaryolardan sadece birini yazsa BÖ, şu an 239 olurdu.
Müthiş dram geliyor, kaçmaz.
Ay tövbeler tövbesi...